myo max |
Post Reply |
Author | |
luka
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2007 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Srpanj 2007 at 11:06 |
Da li valja Myo Max od Scitec nutritiona?
Edit:maknut caps Edited by Zoki |
|
themaja
Viden/a u gymu Joined: 06 Sijecanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 226 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja mrzim scitec Po meni nista ne valjaju. Prije bih kupila Weider makar i njih ne volim jer nabiju cijene..
|
|
http://sportprehrana.bloger.hr/
|
|
pere
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 21 |
Post Options
Thanks(0)
|
eh maja pa ne mozes tako po scitec-u pljucat,bez veze. mozda taj proizvod koji si bila koristila te razocarao kvlitetom, sto ne znaci da su onda svi takvi. ja sam koristio od sciteca CARNI-FX, i mogu ga samo pohvaliti i reci dobre rijeci o njemu. Eto toliko od mene. Pozdrav. Bez uvrde.
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
ne vjerujem bas da maja govori neargumentirano , s obzirom na znanje koje ima i http://sportprehrana.bloger.hr/
|
|
mali pero
Viden/a u gymu Joined: 15 Studeni 2007 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobro ljudi niko nije dao odgovor na postavljeno pitanje!!!
Mene isto zanima kakav je taj MYO MAX !!!??? Ima li tu koga,a da zna o cemu pise...tj. da je koristo taj proizvod? |
|
james bond 007
Viden/a u gymu Joined: 22 Studeni 2007 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
E bok Luka. Odlucio sam ti pomoci i rece ti ako imas lovu Myo max ti je najbolji za dobre rezultate,al ti je i dovoljan volummass 35tm. Al ak imas lovu Myo max je br. š!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |