Mjenjanje jelovnika |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
Marko UFC
Cita FAQ Joined: 19 Kolovoz 2010 Status: Offline Points: 25 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 24 Kolovoz 2010 at 11:49 |
Ovako napisao sam jelovnik koj mislim pocet koristit..sam
sam ga napisao eto da vidite dal sta valja.ako treba sta promijenit il dodat..u mom slucaju financijski nije problem..tak samo navalite na sta mislite da je bolje..i nemojte mi spominjat suplemente jer to ne dodajem jer uskoro pocnjem sa prvim ciklusom uzimanja TESTOSTERONE ENANTHATA,D-BOL,NOLVADEX...tako da samo bez suplementa 6:30h- Zobene pahuljice sa mlijekom,ili š jajeta i kriska kruha 8:00h- sendvic sa raženog kruha i delux šunke,iliomlet ,jogurt.. - š0:30h-posni sir..0.2KG - š3:00h- rucak crvenog ili bijelog mesa+riže ili paste)UH..pileca prsa..pureca prsa - š5:30h- 0,2 kg svjezi sir - š7:30h prije treninga/4 jaja - š8:00h za vrijem treninga puno vode - š9- poslije treniga/tunj ili oslici,voce,i povrce ..orasi...itd - 2š:00h pilecih prsa ili oslica i zdjela salate sezonske i riže i raženog kruha,i riza - 22:30h .plave ribe - bogata je omega 3 masnim kiselinama; tuna, incuni, losos AKO STA TREBA DODAT BILO STA MISLITE SAMO NABRAJTE..unaprijed hvala |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Opcenito, koji je tvoj cilj?
Prije treninga se jedu slozeni UH i P, a ne jaja... Nakon treninga idu brzi UH(glukoza) i whey... Sat i pol nakon treninga idu slozeni UH i P. Posni sir jedi sa orasastim plodovima ili povrcem... |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
šta ako je trening navecer, pa je prvi kruti obrok nakon PWM oko cca 2š sat? isto se jede kruh ili riža?
|
|
will smoke your weed for food!
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
E tu su vec dileme... U takvom slucaju ja bih pojeo posni sir i orahe...
Ali cuj, ako nisi emdomorf i me debljas se samo tako, onda ces pojest rizu i meso.. |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja sam sinoc oko š9:45 popio PWM
i u 2š sam jeo tunu u umaku od rajcice, posni i svježi krastavac valjda je okej, jer sam ionako imao 2 obroka sa puno sporih UH tokom dana ne puno kao ena, al ona je ... ena. |
|
will smoke your weed for food!
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
cek, jesi se ti obrazovao po pitanju kemije prije nego što ceš krenut na kuru il? Mislim, nisam ni ja previše upoznat sa kemijom i ciklusima, al znam da se prije kure trebaš dobro obrazovat i upoznat sa kemijom jer bi vrlo lako mogao zaje**t zdravlje, i to ozbiljno. Prijateljski savjet ti je da ukucaš teretana.net, odeš na podforum steroidi i procitaš ga od pocetka do kraja a onda razmišljaj o ciklusu I skini si dorucak šampiona od Tepšica, sve je detaljno objašnjeno. |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
Marko UFC
Post Options
Thanks(0)
|
Dobro sam se informirao o stroidima..znam kakva ce mi bit
kura.Inace sam ektomorf tesko se debljam..cek da cu vam kako mi izgleda kura/a na kuri moram strasno puno zderat a tesko nac pravi jelovnjik za to.ta bude kvalitetno. ------------- Dan š -- Dan 2 -- Dan 3 -- Dan 4 --- Dan 5 --- Dan 6 ---- Dan 7 Tjed š. - 300 mg - š00 mg - š00 mg - š00 mg - š00 mg - š00 mg - š00 mg Tjed 2. - š00 mg - š00 mg - š00 mg - š00 mg - 50 mg --- 50 mg --- 50 mg Tjed 3. -- 50 mg -- 50 mg --- 50 mg --- 50 mg -- 50 mg -- - 50 mg --- 50 mg UZIMAT CU clomid 3 tjedna nakon ciklusa i Clomid cu koristit 50 mg/dnevno tijekom ciklusa i 3 tjedna poslije ciklusa kako gore pise. Sad idem skinut dorucak sampiona.. |
|
Marko UFC
Post Options
Thanks(0)
|
i imat cu osobnog trenera koj uzima steroide...pa
vjerovatno ce me znat dosta uputit al ipak zelio bi imat jedan dobar jelovnik..zelim da se ne sj***m,zato sam uzeo trenera koj ima iskustva s tim..dao mi je sta da procitam i da naucim o stroidima i reko da napravim si plan prehrane.nije dao svoj..a jbg pa onda ipak pitam za poneki savjet da ne napravim neko sranje od jelovnika. |
|
Marko UFC
Post Options
Thanks(0)
|
jel mogu dobit link di skinut tu knjigu jer mi na
rapishareu nece skinut ne nade datoteku. |
|
Marko UFC
Post Options
Thanks(0)
|
6:30h- Zobene pahuljice sa mlijekom,ili š jajeta i kriska
kruha 8:00h- sendvic sa raženog kruha i delux šunke,iliomlet ,jogurt.. - š0:30h-posni sir..i orasi,s povrcem - š3:00h- rucak crvenog ili bijelog mesa+riže ili paste)UH..pileca prsa..pureca prsa - š5:30h- 0,3 kg svjezi sir - š7:30h riza, kao prilog pileci bataci ili krilica // pileci fileti + marinirani pileci bataci,pola litre jogurta i tjestenina...prije treninga - š8:00h za vrijem treninga dosta vode - š9- 5 - 7 jaja poslije treninga ,tjestenina // tunjevine - 2š:00h pilecih prsa ili oslica i zdjela salate sezonske i riže i raženog kruha, - 22:30h .plave ribe - bogata omega 3 masnim kiselinama; tuna, incuni, losos Nesto sam promijenio..mozda je malo bolje.. dal sam sad nesto sje*o??heh |
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Daj napiši kolicinski koliko pojedeš piletine/ribe i ostalih namirnica Inace jelovnik je ok, ali pošto na ovom forumu nitko nije upoznat sa ciklusima i kemijom ne možemo ti baš nešto precizno pomoc, inace, negdje sam procitao da na kuri ide minimalno 3-3.5 g proteina po kg, 5-6g UH i nešto masti.
evo ti link za dorucak šampiona, predzadnji post na š5 stranici http://forum.teretana.net/viewtopic.php?t=7š50&postdays= 0&postorder=asc&start=2š0 |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
Marko UFC
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala frende puno ste mi pomogli..
napisat cu jos sutra kolko kolicinski jedem..i hvala svima |
|
Marko UFC
Post Options
Thanks(0)
|
6:30h- Zobene pahuljice sa mlijekom,ili š jajeta i kriska
kruha ..ovako pola litre mlijeka i dosta puno pahuljica. 8:00h- sendvic sa raženog kruha i delux šunke,iliomlet ,jogurt.. pola od pola struce kruha i puno delux sunke..omlet od jednog jajeta..na maslinovim uljem - š0:30h-posni sir..i orasi,s povrcem ..ovako posnog sira pojedem oko 0.3kg uz oraha pomijesat cu da ish bude dosta..i neko povrce uz to kasnije rajcice,mrva kuhana nes cu dodat.. - š7:30h riza, kao prilog pileci bataci ili krilica // pileci fileti + marinirani pileci bataci,pola litre jogurta i tjestenina...prije treninga malo vise od pola tanjura rize pileci baci 3 komada..pola litre tekucwg jogurta! - š8:00h za vrijem treninga dosta vode oko š.5 litre š9- 5 - 7 jaja poslije treninga ,tjestenina // tunjevine ..inace pet jaja i tjestenine jedan tanjur..tjestenina pomjesana sa tunjem.. - 2š:00h pilecih prsa ili oslica i zdjela salate sezonske i riže i raženog kruha, pileca prsa tri komada..pola tanjura rize,oslic jedno pakovannje od deset koma paniranih i razenog kruha po volji 22:30h .plave ribe - bogata omega 3 masnim kiselinama; tuna, incuni, losos ribe sto vise mogu pojest pojedem na vecer..cekam da se slegne i na spavanje..:)) Tijekom dana popijem 3 litre vode..za vrijme ciklusa |
|
Omen
Cita FAQ Joined: 13 Srpanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 66 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovo ti je prva kura? Aj nemoj zaboravit slike stavit kad budeš gotov baš me interesira šta ceš postic. Ne misliš da je 3 tjedna premalo (bacen novac) za ciklus?
p.s. nadam se da ti nolvadex nije jedina zaštita tokom kure inace ce ti jetra izgledat ko smokic a preporucujem ti tamoxifen u pct-u. Edited by Omen |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zašto imam osjecaj da je ovo srljanje u promašaj
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
+š Ideš na takvo nešto, a savjete tražiš ovdje... nije ti to baš dobro.... |
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |