pozdrav svima :) |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
mm
Cita FAQ Joined: 15 Kolovoz 2010 Status: Offline Points: 29 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 05 Rujan 2010 at 14:25 |
imam 20g, visoka sam š70 i teska 67kg
htjela bih izgubiti masne naslage s podrucja trbuha, butova i ruku, poraditi na svim misicnim skupinama, ali i ucvrstiti straznjicu po onome sta sam procitala ovdje, prehrana mi je ok, nema junka, slatkisa, sokova, obroci su dobro rasporedjeni i ni jedan ne preskacem od aktivnosti jedino vozim bicikl svaki dan, najmanje pola sata procitala sam skoro sve teme o vjezbama i sl, pa sam malo zbunjena razmisljala sam da krenem od ovog mjeseca u teretenu ili mozda da vjezbam kod kuce molim vas, ako netko ima neki savjet da mi ga napise hvala svima :) pozdrav |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav!
Napiši nam ovdje svoj dnevni jelovnik + aktivnosti! |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
mm
Post Options
Thanks(0)
|
dorucak - 2 sake zobenih + zlicica meda/saka susenih brusnica
medjuobrok - 2 jabuke/3 ribane mrkve/2 kruske... nesto od toga rucak - pecena riba + riza + salata medjuobrok - sacica nekih orasastih plodova(kikiriki, bademi, ljesnjaci, orasi) vecera - posni ili zrnati sir + jogurt + salata jedina aktivnosti mi je voznja bicikla, u jutro pola sata, u nastavku dana ponekad vise nista, a ponekad isto voznja bicikla pola sata i visse |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosla..
Probaj u svakom obroku unosit proteine.. Voce jedi uz dorucak, a ne kao sam medjuobrok.. Ubaci neki program vjezbanja sa vlastitim tijelom kako bi radila na misicima i ubrzala metabolizam.. I podebljaj kardio na barem 60min dnevno, a mogla bi navecer ubacit i hodanje.. Baci se na citanje foruma.. |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
mm
Post Options
Thanks(0)
|
da onda umj voca mozda imam dva kuhana jaja kao medjuobrok ili tunu?
a sta mislite o odlasku u teretanu? citam, samo su me neke stvari pomalo zbunile :o |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jaja moze.. I tuna je odlican izbor.. Npr. tuna
i grasak.. Idi u teretanu, svakako je bolje nego vjezbanje doma sa svojim tijelom.. |
|
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jelovnik ti izgleda ok. Probaj s teretanom, cisto da vidiš kakav ceš napredak imati. Kad kreneš u teretanu, povecat ce ti se motivacija za vježbanjem, doma nitko nema toliku motivaciju - jedino ako stvarno voliš vježbati kao neki.. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
al si skromna Edited by opasni |
|
mrtav hladan
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
neka cura radi bolje i sad nego kasnije bitno je pocet i nastavit, a ne pocet pa kad vidis da neide to tek tako odustat
|
|
mm
Post Options
Thanks(0)
|
cim se dog s nekom od svojih frendica, krece se u teretanu :D pa vam javim kako je
a znam da nisam skromna, al potrudit cu se da se dovedem u red :D mislila sam mozda navecer 3x u tj trcat, po onm programu sta je ovdje na stranici objavljen bicikl mogu vozit svaki dan, a teretana i trcanje mi je za pocetak najbolje da bude 3x? bar sam tak shvatila |
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
Teretana (utezi 45-60 min + bicikla 30min
nakon utega).. Najvaznije ti je sredit prehranu.. I nemoj mislit da postoji lokalizirano mrsavljenje.. Sa trbuha ili guze masnoce zadnje odlaze.. |
|
|
|
mm
Post Options
Thanks(0)
|
a kardio svaki dan po bar sat vremena?
jel smijem npr pol sata ujutro i onda jos pol sata navacer ili popodne? a znam da nema lokaliziranog mrsavljenja :( haha |
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
Radi kardio ujutro na prazan zeludac, ali ne jakog intenziteta.. Brzo
hodanje taman.. Ali mora biti na PRAZAN ZELUDAC, tako da trosis masnoce.. |
|
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
ujutro jedino hodanje je po meni opcija za kardio,trcanje nikako, nemoj po sata ujutro,po sata popodne nego jedan sat popodne radi,kako spada, inace moj omiljeni kardio je HIIT malo traje a primoris se doslovce ka da si se tra nekoliko sati i imas razloga za pojest nesto UH poslin toga,naravno P su obavezni u svaki obrok
|
|
mm
Post Options
Thanks(0)
|
e, to sam vidjela da mora biti na prazan zeludac, do sad sam vozila bicikl ujutro
jel mogu i dalje ili ipak da brzo hodam? a kakav je to HIT kardio? |
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
High Intensity Training.. Znaci kardio visokog
intenziteta, kao trcanje. Samo ti pedaliraj, hodaj, nek se kalorije trose.. I sada nakon toga pojedes zobene, unutra malo meda i cimeta, te proteine ako imas, ako nemas pojedi posni ili neki drugi izvor proteina.. |
|
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |