megadux pozdrav i savjet |
Post Reply |
Author | |
megadux
Cita FAQ Joined: 12 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Rujan 2010 at 09:09 |
Pozdrav svim fitovkama i fitovcima!
Pratim Vaše postove cca 3 mjeseca, ali prije 2 dana sam se napokon okuražio za prijavu kao clan na Vaš portal. Komplimenti za postove i hvala za savjete. Imam 46 godina/š73/65 kg, licencirani sam biciklist veteran(amater), ovo mi je treca sezona. Prošle godine sam hodao u teretanu, oko 4 mjeseca, sada vježbam kod kuce. Otprilike dvaput tjedno trcim, bicikl vozim po cesti jednom do dvaput tjedno, što ovisi o vremenskim prilikama. Za vježbe leđa razmišljam o kupovini lopte, molim savjet: s obzirom na moju visinu(š73) koja dimenzija mi je potrebna? Hvala |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosao..
Ja sam visok š8šcm i meni je L taman.. Znaci M si uzmi... |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošao!
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |