Nova teretana za mene |
Post Reply | Page 123 4> |
Author | ||
®iga
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Kolovoz 2010 at 10:34 |
|
Ekipa,
Ima tko kakvih savjeta - preporuka oko izbora nove teretane? Fenix = moja bivša, meni premala, nemaju profi bicikl. DreamGym = imaju samo 2 profi bicikla dostupna samo do š8h :( Fit na velesajmu = molim iskustva za i protiv? kakve bicikle imaju? prednost je jer mi je blizu cca š0 minuta laganog hoda Zagreb Tower i Squash Tower su mi malo udaljeniji (oko 6km) a koliko vidim prokleto su skupe :( opravdava li cijena takvu teretanu uopce pogotovo ako pomnožiš s godišnjim iznosom? hvala unaprijed na kritikama ili prijedlozima |
||
Life is like riding a bicycle - in order to keep your balance, you must keep moving. ~ Albert Einstein
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jesi bio kad u Futuri - ona je odlicna - ako si iz Novog ZGa nije ti daleko..
Za FIT i XXL teretanu na velesajmu se zna da su velike i dobro opremljene. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
®iga
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nisam, budem ovih dana posjetio i tu takodjer uz ostale...
Naime kvaliteta zraka u teretani mi je jako bitna, tko je vozio bicikl š20minuta u komadu zna koliko puno zraka treba prilikom disanja. Ako je zrak u teretani loš, ustajao, ako je visoka vlažnost... tu se uopce ne može vježbati kad vani pada kiša ili kad je jako hladno. |
||
Life is like riding a bicycle - in order to keep your balance, you must keep moving. ~ Albert Einstein
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Žiga, si našao teretanu?
|
||
|
||
Inanna
Viden/a u gymu Joined: 12 Svibanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 147 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja od sl mjeseca krecem u xxl...
kombinacija s-faktora i teretane |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
A gdje si do sada trenirala? Javi nam kako ti izgleda XXL na velesajmu. |
||
|
||
®iga
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nisam još :( htio sam u MoFit ali mi nije blizu ni usput cini se da cu u DreamGym kad mi je pod nosom |
||
|
||
vlajster
Viden/a u gymu Joined: 20 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 247 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jbt koji vi izbor imate...mi u Osijeku baš i ne
|
||
Vracam se starom poroku...mišicima :P
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma svejedno bolje izgledamo |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Koliko teretana ima u Osijeku? Cca.. |
||
|
||
marcella
Viden/a u gymu Joined: 21 Rujan 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 125 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
mogu reci da nisam voljela ici u teretanu nego sam išla na crobic prije, ali od kad sam krenula u XXL u Zagrebu totalno sam oduševljena i preporucam svakako XXL - veliko, cisto, treneri su super, ekipa je ok, nitko nikome ne diše za vratom, cak i kada je gužva uspije se naci sprava za vježbanje i gotovo nikad se ne ceka na psravu, a sprava ima ... hrpa, raznoliko je, ... meni je NO.š :)
|
||
IT'S GYM TIME
... zato digni guzu, obuci starke, pumpaj trbuąnjake, sklekove i leđnjake ... |
||
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja cu isprobat mofit, blizu mi je, kad napokon skontam kolko bi trebalo placat
|
||
®iga
Post Options
Thanks(0)
|
|
javi mi se na private pa da ti forwardam njihov kompletni cjenik ako hoces |
||
|
||
lacko-gym
Cita FAQ Joined: 14 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Futura izgleda jebeno, 230 kn za studente i to neograniceno, primamljivo
|
||
lacko
|
||
Tica
Cita FAQ Joined: 23 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 82 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mofit je zakon. Evo ja upravo stigla otamo.
Hrpa sprava. Nije gužva. Treneri odlicni. |
||
pazim da ne odletim..
|
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja sam se pocetkom mjeseca upisao tamo i Ok je, nije fancy nego prava radna teretana, ogroman prostor, puno svega, iako sam doma navikao na power rack pa mi sad tu definitivno fali, najviše sigurnosti radi kad sam sam i isprobavam nove granice, a i neke vježbe su mi na njemu bile zgodne za odradit , ali snašel bum se i bez njega. Za sad mi je poer rack jedina primjedba :) Jel zna ko jel ih uopce ima u kojoj teretani u Zg, mislim da ih nema baš po teretanama ili se varam? |
||
Post Reply | Page 123 4> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |