pozdrav svima |
Post Reply |
Author | |
dean31
Cita FAQ Joined: 09 Rujan 2010 Location: Italy Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Rujan 2010 at 15:42 |
Prij svega pozdravljam sve na forumu, kao i cijelu stranicu fitness.com.hr, jer je stvarno izvrsna. Pratim forum vec godinu dana, pa reko da se registriram. Imam 3š godinu, visok sam š80 cm i težak 82 kg. Od 24. pa sve do 30. godine (od kad sam poceo raditi) moja prehrana kao i nacin života bili su totalna katastrofa. Imao sam otprilike 75 kg (znaci mršav) s velikim napuhanim trbuhom. Od aktivnosti, mali nogomet par puta godišnje i skijanje jednom godišnje. A prehrana 75% junk, od pica valjda 90 % cola, i naravno kutija cigerata na dan. Izgled je naravno bio katastrofa, a došli su i problemi sa probavom, sve veci i veci. Doktori su govorili stres i loša prehrana. I tada se prelomilo. 03. š0. 2009. sam krenuo u teretanu i od tada idem 3 puta tjedno. Prehranu sam promijenio kompletno; jedem po manje 5 puta na dan. Pokušavam što bolje izbalansirati UH, proteine, masti. Danas je naravno drugo pjesma. Izgled je jasno bolji, a problemi s bolovima u trbuhu gotovo nestali. Prestao sam pušiti i ne pijem ništa osim vode. Eto toliko, još jednom pohvale cijeloj stranici! |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosao...
Drago mi je radi tebe da si odlucio promjeniti svoje navike i time si poboljsati izgled, zdravlje itd. Stekao si ono sto velik broj ljudi ne moze, a to je samokontrola! Pridruzi nam se u rasprava.. |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošao!
Pohvale na promijenama u životu - furaš zdravi život kao i mi svi ostali! |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
dean31
Cita FAQ Joined: 09 Rujan 2010 Location: Italy Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
Upravo je to najvažnije, samokontrola. I nakon nekog vremena takav nacin življenja uđe u naviku a to je ono najbolje. Sad ne shvacam kako sam se ponašao prema svome tijelu prije vježbe. A pouka je da nikad nije kasno!
|
|
Omen
Cita FAQ Joined: 13 Srpanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 66 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošao, svaka ti dala!
|
|
Bucica
Cita FAQ Joined: 10 Rujan 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 34 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozdrav i od mene,sve pohvale za zdrav nacin života i naravno za prestanak pušenja!!
|
|
..osjecam se haj
mozak baj baj... |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |