Gdje kupiti spravu? |
Post Reply |
Author | ||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Kolovoz 2007 at 19:57 |
|
Imam pitanje...brat zeli kupiti klupu..ali bas se ne kuzimo u to....nebi onu obicnu...nego sa nekim dodacima..pa ako netko zna di kupiti..sta traziti? Hvala....
Edited by dalila |
||
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Imas u ovim vecim shopping centrima tipa Mercatione (ako si iz Zagreba) i raspitaj se po ovim sportskim ducanima tipa Turbosport itd.
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bili smo po Rijeci....tu nemaju nista zanimljivo...a osoblje se razummije....manje nego ja..pa ono...ne mozes dobiti neke info... Ali Zg nije daleko....tako da se do Zg moze vrlo lako doci...znaci Zg, ajde hvala...
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ne znam odakle si , ali ovdje u osijeku sam u vecini trgovackih centara vidio tako nesto sto ti brat trazi...
turbo sport , intersport , emmezeta , ipercoop , metro... nije neki problem |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da, imas ih u vecini velikih shopping centara pa pogledaj. I veliki ti je raspon cijena, a sad o kvaliteti ne bih. Na kraju krajeva, za kucni trening i ne treba sad traziti nista specijalno (skupo). Postoji samo jedan problem, a to je da svi uglavno kupe takve sprave, vjezbaju mjesec dana i onda im sluze kao vjesalice za robu. Za sve koje znam da su to nabavili znam da je to promasena investicija. |
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a istina , ali to uglavno vrijedi za one neke multi funkcijske sprave koje su se jedno vrijeme masovno prodavale... bench ne mora znacit , al svejedno bih uvijek prije preporucio uclanjenje u teretanu , i zbog kvantite , ali i kvalitete Edited by Lega |
||
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa nema teretanu u blizini, morao bi ici dosta daleko...on zivi na selu...a ima obitelj...posao koji oduzima gotovo cijeli njegov dan i tako.... |
||
Lega
Post Options
Thanks(0)
|
|
mislio sam da se radi o nekom tinejdjeru , tak mojih godina
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
I ja sam to mislila! A ne znam..... Vidjela sam da Neckermann ima neke takve sprave pa nek si pogleda na netu (ima i dostavu). |
||
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa cuj..nije tak ni star..ima 22 godine.-...ali ima obitelj i posao;)) Ipak ce u teretanu....nagocvorila sam ga....da se malo makne od svega doma;) Hvala ipak svima...bar za pocetak...pa ce usput razmisiliti hoce li kupovati sprave ili ne;)
|
||
Teica25
Cita FAQ Joined: 10 Svibanj 2010 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zanima me zna li itko di nabaviti ovakvu spravu u HR- dip
bar? http://ep.yimg.com/ca/I/yhst-š7965644003626_2š00_š80šš62 Edited by Teica25 |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
http://www.njuskalo.hr/fitness-oprema/razboj-dips-oglas-9063 4 |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kolika je nosivost toga kad se zavida u zid?? |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |