pomoc za pocetak |
Post Reply |
Author | |
arminkun
Cita FAQ Joined: 16 Rujan 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 16 Rujan 2010 at 14:04 |
ugl kao sto sam naslov kaze treba pomoc za pocetak vjezbanja.
Imam š9 god. š85 cm i 72 kg. puno sam po forumu citao o prehrani, treninzima, o tome kako je važno unositi vise kalorija nego sto se trose za dobivanje mase itd. Ja bih htjeo poceti sa treninzima ali neznam kako ni sta koliko puta tjedno, koje vjezbe raditi i koje dodatke prehrani uzimati. Moj je cilj za sad da dobijem na masi i znam da je potrebno dosta rada i truda da bi se povecala misicna masa ali sam zato stavio ovdje post radije nego da sam na svoju ruku krenuo trenirati i odmah sve zeznu. eto puno hvala svima koji stave reply i neki odgovor :) |
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
evo da ne pišem ponovno jedu te istu stvar:
+ trening, neki split, trodnevni, probaj GVT, po meni najbolji i najjednostavniji split trening |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
arminkun
Cita FAQ Joined: 16 Rujan 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
hvala ti, i da bi mi mogao mozda dati neki link za takav trening jer se jos ne kuzim previse u to sve jer tek pocinjem :D
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Upisi u google german volume training..
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
arminkun
Post Options
Thanks(0)
|
vidio sam na nctu daj e to trening od 5 dana i da se stalno ponavljaju ali problem je sto sam ogranicen jer vjezbam u teretani pa onda tako ako pocnem prvi 5 dana u pon, vec u sub moram ispocetka novih 5 dana a problem je sto mi teretana ne radi nedjeljom :P
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
nema veze sta neradi nedjeljon. evo ti primjer pon. prsa ledja uto.noge,core sri. nista cet.ruke i ramena pet. nist sub.prsa ledja ned.nista pon. noge, core utoruke,ramena sri.nista i tako stalno.nije bitno jeli nedilja ili ne bitno je da u 5 dana odradis 3 treninga a da nebudu sva 3 zaredon oce li to bit 2 pa odmor pa š ili š pa odmor pa 2 je nebitno |
|
arminkun
Post Options
Thanks(0)
|
super hvala :D
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nadam se da ti ne treba napominjat da u tom programu nema biceps kurlova i triceps vježbica na sajlama. GVT se sastoji samo od osnovnih vježbi, nikakve izolacije ne dolaze u obzir, samo napominjem
|
|
Rijeąeno na PM.
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma ako je upisa u google sigurno ce nac cili primjer programa |
|
arminkun
Post Options
Thanks(0)
|
da nasao sam vec :D
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |