Barbell Step-up |
Post Reply |
Author | |
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 16 Rujan 2010 at 12:45 |
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
o yes yes..meni jako dobra vježbica... radim je doma na klupici sa bucicama...rado bi i na treningu al bi me gazda lansirao kroz prozor da mu se penjuckam po klupicama (a i ostali s obzirom da uvijek fali mjesta)
da se dobro umorit... |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam slozio jucer posebno klupicu za tu vjezbu.. Mogao bih je izvodit kao dodatak kad radim i box squat.. Citao sam malo, sto je visa klupica, vise gadjas hamstringse, zato sam si ja nizu da quadse pogodim.. |
|
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, ovo je teško u teretani raditi jer se nitko ne penje po klupicama.
Ako imaš doma klupicu, definitivno treba probati. Bilo kakve nove vježbe su uvijek dobrodošle. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
Slozio sam si dovoljne visine da mogu to radit.. S obzirom da gadjam quadse, ni ne treba biti visoka.. Ima nekih 35cm.. |
|
|
|
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
imate neki tip kako pogodit više guzu? ja isto radim ovu vježbu na klupici povremeno, al mala je to klupica
|
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
Pa sto je visa klupica, to vise pogadjas zadnju lozu... |
|
|
|
AnastasiaB
Post Options
Thanks(0)
|
onda cu se penjat na fotelju dok ne nabavim višu klupicu
|
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
he he.. a vjezbas doma ili?
|
|
|
|
AnastasiaB
Post Options
Thanks(0)
|
inace u teretani, ali ova prošla 3 tjedna ne koliko bih htjela zbog ispita pa bude 2-3x at best kad ne mogu do teretane ili mi se ne da, radim doma, utege, bodyweight i vijacu. a u teretani se ne penjem po klupicama jer nisam primjetila da itko drugi to radi pa se ne usudim
|
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
napravi si neki stolic..
|
|
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
sve osim barbell step up-a, ozbiljno za pogodit dupe moraš se ozbiljno poigrat sa ozbiljnim vježbama poput sumo deadlifta i cucnja, zercher cucanj i iskoraci, back raise, good morning itd itd ali da..to je teško |
|
AnastasiaB
Post Options
Thanks(0)
|
thorn sunce riskirajuci da izazovem daljnje salve smijeha, rec cu da radim iskorak, i hodajuci iskorak, sad to napokon sve izvodim pravilno, deadlift jbg s utezima, a ne šipkom, nadam se da ce jednom doc i do toga(nisam ja kriva što jedva dignem tu šipku )...anyhow, ne pokušavam ništa na lakši nacin, ali sve dodatno može pomoc, s obzirom da treba vremena, pogotovo s lošim držanjem da usvojiš tehniku...eto
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
biberice nema frke al doista ako hoceš prave upale gluteusa moraš ga znat pravilno aktivirat i pogodit određenim pokretima di je on najaktivniji.
|
|
AnastasiaB
Post Options
Thanks(0)
|
znam...nadam se da cu nakon pon napokon moc krenut redovito i kako treba sa svim. frknut cu tu ideju za program pa ocekujem ispravke
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |