Pozz!! :D |
Post Reply |
Author | |
dajDaj
Cita FAQ Joined: 18 Rujan 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 18 Rujan 2010 at 18:19 |
Pozz svima ja sam Iva imam š8 godina. prije nekih pola godine sam pocela s treninzima i paziti na prehranu.. Trenirala sam s p90x 3 mjeseca a sada kombiniram nekad p90x nekad insanity kak mi se kad da.. Ova stranica i forum su mi puno pomogli sa savjetima i ostalim pa sam se odlucila sad i registrirati.. sad trernutno pokušavam malo nabaciti mase jer sam prek ljeta imala previše slobodnog vremena pa sam cijelo vrijeme plivala i vježbala pa sam smršavila više neg šta sam htjela al zato sad barem mogu jest više XD. pozz svima
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosla
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
dajDaj
Cita FAQ Joined: 18 Rujan 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala!
meni su oba programa stvarno super. mislim da je insanity više za mršavljenje,a p90x za dobivanje mišicne mase i nekak mi djeluje ko da je više namjenjen muškarcima. u svakom slucaju meni su oba puno pomogla jer sam samo uz njih smršavila i oblikovala tijelo, bez teretane i icega. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |