pravilni meni |
Post Reply |
Author | |
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 27 Kolovoz 2007 at 10:58 |
U fazi sam mrsavljenja i kile su vec pocele da idu dole,dodatno bih volio i malo oblikovati tijelo,definisati ga,ali mi je stari nacin ishrane vec malo dosadio a mensecini i mome organizmu jer se stalno osjecam iscrpljeno i umorno.Htio bih uvesti novi meni ishrane,pa bih zelio da mi pomognete ako treba nesto dodati ili oduzeti itd.
dorucak-muesli sa polumasnim mlijekom medjuobrok-dvije vocke ili 7-8 manjih sljiva rucak-obicno neka corba uz malo mesa,nemasna pita,crna riza medjuobrok-piletina i malo poslije toga tunjevina( ulje iscjedim) sa par dvopeka za veceru malo posnog sira (mlaid kravlji sir) otprilike 4 litra vode dnevno,jer trcim skoro svako jutro pa budem uzasno zedan tijekom dana Sve ovo kuham ili pecem na maslinovom ulju Dodatno popijem svaki dan mineralno-vitaminski ABC Komplex od Natural Wealtha trcanje 5x sedmicno veoma rano ujutro,ancrobni trening 3x sedmicno sa utezima,trcanje uz stepenice šx sedmicno,plivanje svaki vikend po 45 minuta sta mislite strucnjaci? Edited by tare |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Odlicno! Samo tako nastavi!!!! Ne znam koliko dugo ovako vjezbas i hranis se, ali ako ovako nastavis rezultati ti nece izostati! Nemoj da te obeshrabri to sto neces odmah poceti vidljivo gubiti kile. Gubljenje kila ti je kao i dobivanje - proces koji ne pocinje odmah, ali kad krene..... Mmmmmm..... Kao sto sam rekla - SAMO TAKO NASTAVI! |
|
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
preporucam: - svjeze povrce!!! - zobene pahuljice s polumasnim jogurtom - pileca juha s graskom i kuhanom piletinom koliko su ti teski utezi? kolko imas kila i koliko zelis skinuti? |
|
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
Utezi su oni mali sto ima kupiti u fitness shopovima od 8 kg ( za bicepse) i smanjim malo za tricepse,ramena,za prsa radim sklekove,cesto radim cucnjeve za noge,trbusnjake (klasicne,bocne i biciklo) za stomak,i tegovima malo za ledja isto (uz dodatne vjezbe za ledjna misica bez tegova). Imam 97 kg,volio bih doci na nekih 88-89 kg,koliko bi,po doktorovom misljenju bila idealna kilaza za moju tjelesnu konstituciju. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |