Proteini i rok valjanosti |
Post Reply |
Author | |
..sh..
Cita FAQ Joined: 27 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 21 Rujan 2010 at 18:18 |
POZDRAV!
Evo našli smo u sloveniji proteine još povoljnije, naravno razlog je što istice rok valjanosti krajem ovog mjeseca. E sad, frend je uvjeren kako to nema veze, da je to prah i da se može bez beda uzimat još par mjeseci nakon otisnutog datuma... MOLILA BIH VAS da mi netko odgovori da li je to pametno i kakve su nuspojave?? Tnx unaprijed, pozz |
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
na kanti ti je zakonski propisan rok, a postoji i tvornicki rok koji je par mjeseci duzi... samo nemoj sad razvlacit kantu godinu dana i sve je ok! ja sam tak kupovao vitamine i minerale, kojima je tvornicki rok bio 6 mjeseci duzi od datuma na ambalazi i evo, jos sam ziv ;) Edited by GajbaPive |
|
..sh..
Cita FAQ Joined: 27 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
puno hvala na brzom odgovoru.
ionako brijemo uzet svatko po 2kg tako da ce to ionako otic kroz mjesec, dva.. znaci netrebamo se pribojavat novog prijateljstva sa wc-om i takve stvari? hvala još jednom! AKO NETKO NARAVNO IMA JOš NEKO MIšLJENJE MOLIM VAS ODGOVOR! |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |