Koja teretana? |
Post Reply |
Author | |||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Rujan 2007 at 10:33 |
||
Kako mi je moja najdraza trenerica crobika odlucila baviti se pravim, ozbiljnim poslom i napustiti nas, i ja sam odlucila promijeniti mjesto treniranja..... Eto, pa me zanima vase misljenje o teretanama u zg? p.s. Po mogucnosti jug zagreba (novi zg, savska....)
|
|||
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Dodji k meni u Veslacku
|
|||
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
fit na velesajmu, gymnasium u utrinama... to je u gimnaziji (š. i 4.)...
|
|||
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
kod mladosti (adam i eva se zove mislim) isto ima
|
|||
fitnessHr
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 238 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Imas dobar i besplatan crobic kod nas na kinezioloskom fakultetu i otvoren je za sve. Mislim da je 2 ili 3 puta tjedno u vecernjim terminima.
|
|||
mima18
Cita FAQ Joined: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
evo,da ne otvaram novu temu buduci da je isto pitanje..
zanima me dal mi može netko preporuciti neku teretanu koja je jeftinija ali i dobra (brucoš sam i selim se sljedeci mjesec u Zg pa sam malo naknap s lovom) meni najbliža je Full-screenFitness centar "FirstFitness & SquashTower" ali i dosta skupa (koliko sam cula od poznanika,a i vidjela sam cjenik) |
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
strava...šteta šta tako nešto nema i u Ri... ajde vi sa kif... inicirajte nešto takvo |
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Sva sreca da taj post nije star 3 godine |
|||
Rije¹eno na PM.
|
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Prvo reci koji budžet imaš za teretanu? Popis teretana možeš vidjeti ovdje: Teretane u Zagrebu |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
mima18
Post Options
Thanks(0)
|
||
gledala sam taj popis,ali nema na svakom linku cijene za teretanu. budžet trenutno nemam neki veliki, bit ce onakav koji si zaradim preko student servisa; teretana sa max. 200-250kn mjesecno bi mi bila gornja granica |
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ha ha ha... nisam vidila prije..šta sad hihi.... |
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ne znam u kojem si dijelu grada, no imaš u Veslackoj ulici nekoliko teretana - od š50kn do 270kn / mj. U kojem si dijelu grada? |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
mima18
Post Options
Thanks(0)
|
||
izmeðu Radnicke i džamije sam
hvala ti za Veslacku, budem opalila sa biciklom do tamo (extra kardio) jel znaš koja je to sa š50kn? Edited by mimaš8 |
|||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |