problem prsa |
Post Reply |
Author | |
innuendo_st
Viden/a u gymu Joined: 03 Rujan 2007 Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Rujan 2007 at 16:23 |
imam jedan problem koji je jako neugodan, vama prepostavljam smijesan, naime imam 22 god i jedna sisa (bradavica) mi je uvucena a druga je normalna(ispupcena), zbog cega?? upisao sam teretanu i imam veliku volju ispravit to... znate sa kojim vjezbama?
|
|
fitnessHr
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 238 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mozda te to nece utjesiti ali ti nisi jedini s tim problemom, taj problem koliko ja znam imaju i neke zene. Sto se tice teretane vecu paznju mozes posvetiti vjezbama za prsa ( ravni i kosi bench, kontakosi bench, potisak bucicama, razvlacenje bucicama i dr.). Ako to ne uspije rijesiti tvoj problem jedino sto ti preostaje je posjet lijecniku, iako neznam zasto to do sada vec nisi napravio.
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hahaha!!! Oprosti, ali ovo me podsjeca na jednog frenda koji je imao isti problem. On ga je rijesio na taj nacin da je sad ovisan o SILJENJU BRADAVICA!!!! Naime, kad god ga vidis bez majice, on ima prekrizene ruke na prsim i silji si bradavice!!!! WTF!!!! Mislim da ti tu nema neke pomoci..... Nazalost. |
|
innuendo_st
Viden/a u gymu Joined: 03 Rujan 2007 Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hahaha!!! Oprosti, ali ovo me podsjeca na jednog frenda koji je imao isti problem. On ga je rijesio na taj nacin da je sad ovisan o SILJENJU BRADAVICA!!!! Naime, kad god ga vidis bez majice, on ima prekrizene ruke na prsim i silji si bradavice!!!! WTF!!!! Mislim da ti tu nema neke pomoci..... Nazalost.
nema pomoci?? molim te kako ti znas da nema pomoci? jel on trazija negdi pomoc ili??? po cemu zakljucujes da nema pomoci? ja sam upisao teretanu i vidim neke pomake... sad neznam jel to to p.s dobar ti je savjet:) |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne znam da li si posjetio doktora -> ako nisi posjeti ga i ukazi mu na problem. |
|
The Dario
Viden/a u gymu Joined: 04 Rujan 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 40 |
Post Options
Thanks(0)
|
meni se javljaju bolovi u prsima, vjerojatno zbog preforsiranja misica...
|
|
Body_And_Mind
Viden/a u gymu Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni ovo uopce nije smijesno..Preporucam ti da posjetis svog lijecnika..da vidis sto je uzrok tom,da li se sto ucinit..Ako danas postoje silikoni,i sve te gluposti pa valjda postoji koji vrag i za ovo..Al to te nebi trebalo smetati,niti da se tog posramis,normalni ljudi to nece niti zamijetit zado Head up..i uzivaj.Pozdrav!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |