Junk Food |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
dr_darius
Viden/a u gymu Joined: 04 Rujan 2007 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 04 Rujan 2007 at 15:41 |
U vasem clanku o junk food-u
ispade da ne treba jesti nista! Ne valja pizza,mlijeko,zitarice... Pa sta onda
da jedem da bih se zdravo hranio? Mozda treba da postim citavu godinu samo na
vodi i suvim sljivama? EDIT: Smanjen font Edited by Zoki |
|
dr_darius
|
|
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
zakaj svi postavljaju glupa pitanja a da ne pogledaju ni 2 clanka na ovoj stranici?
sori, al da si i imalo proucio ovu stranicu znao bi da nije tako. btw, niko nije reko da zitarice i mlijeko ne valjaju, nego treba paziti kada, kako i u kojoj kombinaciji ih se uzima jedes hranu zavisno o svojim ciljevima. ak si na masi jedes jedno, definiciji drugo, a ako uzgajas pivsku skembu, onda jedes to cim se dobiva... ubuduce citaj pazljivije ak mislis postavljat pitanja pozdrav EDIT: Izmjenjen font Edited by Zoki |
|
Uspjeh je rezultat stalne brige o cilju.
|
|
dr_darius
Viden/a u gymu Joined: 04 Rujan 2007 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zdrava je ishrana definitivno in, samo sto, nazalost,
nista posebno dobro necemo za sebe uciniti zamijenimo li krafnu tanjurom
pahuljica u mlijeku. Em su pahuljice i toboze zitarice prepune umjetnih
zasladjivaca i slicnih gluposti, em je mlijeko sve samo ne mlijeko, a uglavnom
nezdrava masnoca. Ovo ste vi napisali, a tu pise da se ne moze nadci kvalitetno mlijeko. Za hamburgere,kolu,pomfri i ostale stvari ste u pravu... Da bih se ugojio ja moram da jedem sve sto mi padne ruku. Za 4 mjeseca sam se ugojio oko 7 kg uz pomoc malo jace ishrane i teretane. A jeo sam i junk food. EDIT: Smanjen font Edited by Zoki |
|
dr_darius
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kako sam ja shvatio tekst:
Sve namirnice se danas obradjuju pa i mlijeko i corn flakes i ono sve sto je zdravo je industrijski obradjeno pa se ni ne zna vise sto je posve zdravo a sto nije jer je sve prepuno svakakvih aditiva i slicnog. Npr. corn flakes koji se vodi pod kakvu takvu 'zdravu hranu' moze biti prepun zasladjivaca, raznoraznih aditiva i dodataka. (cokoladne pahuljice itd.) Vidim da je tekst dosta provokativan i autorica se opcenito 'obrusila' na industrijski obradjenu hranu. Ovdje vidi primjer zdravog jelovnika: https://www.fitness.com.hr/prehrana/nutricionizam/Zdrava-preh rana.aspx |
|
dr_darius
Post Options
Thanks(0)
|
Jos jedno pitanje: EDIT: Smanjen font Edited by Zoki |
|
dr_darius
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Imas ovdje par savjeta za pripremanje shake-ova:
https://www.fitness.com.hr/savjeti/prehrana/Proteinski-napici .aspx Edited by Mr G. |
|
dr_darius
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala! Edited by Zoki |
|
dr_darius
|
|
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
uf koja glupost. |
|
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
Back to junk food... Ma meni je tekst ok. Iako je nabrijan prema junk foodu, ipak sam osjetila jedan ton za*ebancije u svemu tome. Uostalom, na kraju kaze: "Przeno je przeno, brzo je brzo, ali sve zajedno do bola ukusno. Jer mi to zasluzujemo!" Od nabrojanog ionako ne jedem puno toga, ponesto nikad, pogotovo hot dog i sl, ali pizze se nikad ne bi odrekla, pogotovo kako kaze "Perverzna izdanja poput onih s tikvicama i svjezim sirom i slicnih". Njami |
|
dr_darius
Post Options
Thanks(0)
|
Zna li neko gdje se moze naci proteinski kocentrat
sirutke, a gdje fruktozu? Usput, sto se tice pizze, pojedem je ponekad prije
treninga. Daje strasnu energiju! Edited by Zoki |
|
dr_darius
|
|
Mr G.
Post Options
Thanks(0)
|
Proteinski koncentrat sirutke mozes naci u bilo kojem ducanu koji prodaje dodatke prehrani (necemo sad tu radit reklamu nekom od proizvodjaca).
Fruktozu mozes kupit u istom tom ducanu - raspitaj se malo. Edited by Mr G. |
|
dr_darius
Post Options
Thanks(0)
|
HVALA ! Edit:smanjen font Edited by Zoki |
|
dr_darius
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Potpuno se slazem s ovom izjavom. |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
wooooooooooooooooooooooooooooooooooooow, pa ovo je otprilike kalorija u jednom shakeu koliko ja jedem tijekom ciiiiiijelog dana!!!!! I to u 5 obroka!!!!! |
|
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
E, citam tvoje postove i samo me jedna stvar zanima - kako ti izgledas?! I pobogu, pizza prije treninga?!?!! Halo?!?! Ne zelim biti bezobrazna, ali tko je tebe ucio o prehrani + treninzi? |
|
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
E, a sto se tice zitarica...... Naravno da i tu imao ooogroman izbor! Uzeti one s secerima ili ipak one zdravije....? One najfinije koje hrskaju , mljac su, ali one imaju po š00 do š50 kcal/š00g vise od onih od kojih me znaju boliti misici vilice od grizenja!!! Ali, zavisi u kojoj sam fazi, takve cu si zitarice i uzeti! Kao sto sam rekla, stvar izbora... |
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |