Preporuka gdje kupiti bucice |
Post Reply | Page 123> |
Author | ||
Arthas
Cita FAQ Joined: 09 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 86 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 23 Rujan 2010 at 18:18 |
|
Znaci kao sto naslov kaze...kupujem bucice...pa preporuka gdje kupiti da nisu preskupe...ili mozda ako netko prodaje
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hervis, š00%
|
||
Rijeąeno na PM.
|
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
the best |
||
LiveStrong
|
||
Arthas
Post Options
Thanks(0)
|
|
fala
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Znam da je dosta ekipe preferiralo i Metro - pa slobodno i tamo pogledaj. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Arthas
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma u metrou nema...u hervisu također nema nista... :S jedino u ipercopa... š0 kg = 200 kn...
vidit cu sad kada dodem u zagreb na faks...pa cu gori pogledati... |
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
U kojem si hervisu bio? Ja sam vidio bucice u hervisu u dubravi u garden mallu, š50 kn ti je jedna buca od š0 kg
|
||
Rijeąeno na PM.
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A ja cekam 50 kg koluta :D
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
|
Di ceš uzet to i kolka cijena? |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hehe.. Frend mi radi u Viktor Lencu pa ce mi slozit besplatno.. :D Danas slozio nacrt za kavez, uskoro i on dolazi na red :D |
||
|
||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
|
Isse, i ja bi takvog frenda
|
||
Rijeąeno na PM.
|
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
A on si tamo radi kavez, narucio cijevi i sve ce izbusit mene ceka mucenje u garazi |
||
|
||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma posudi od nekog susjeda aparat za varenje, cas posla
|
||
Rijeąeno na PM.
|
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa posudit cu.. to se vec dogovorio.. moram samo naucit varit ili ce mi frend doci varit.. Samo ja nebi kavez vario, vec sve sa vidama, da ga mogu rastavit kad budem htio.. A vidim da je skoro isto cvrst.. |
||
|
||
Arthas
Post Options
Thanks(0)
|
|
bio sam u splitu u hervisu.... MEni je otac napravio bench... sve povario....sve sam... š50 kg utega imam...na pantograf izrezano sve...šipka istokarena ili kako se vec to zove...i hladno cincanje... :D evo slika...malo se losije vidi... http://i53.tinypic.com/29š27gn.jpg najveci problem je taj sto su utezi malo kilaza tipa 2 x š5 pa 2 x 27 i bla bla... napravio bi mi i bucice ali nemoze tako malo... :( sad mi radi konbinirku, leptir i lat masinu... :D jedva cekam...samo sto san na faksu u zgu a sve mi u stu Edited by Arthas |
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma sta ce ti leptir i lat masina?? pa imas bench, te radis zgibove i vjezbe sa sipkom za ledja... |
||
|
||
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |