Voce - kada i zasto! |
Post Reply |
Author | |
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Rujan 2010 at 14:36 |
S obzirom da se mnogi pitaju dal se voce
smije jesti ako si na dijeti, kada ga jesti itd, informacije mozete pronaci na sljedecem linku: http://www.building-body.com/Zabranjeno- voce-Secer-fruktoza-glukoza.html |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja to ignoriram.. pa spala bi onda na posni , meso i zobene... arghhhhhhh... bolje voce nego cokolada i sladoled, bar manje grižnje savjesti
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jooj ta tvoja filozofija.. Kao sto je bolje i pola nutele nego cijela.. Kad si ti mrsava pa mozes jest |
|
|
|
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
nije baš tako, jesam svejed al evo, dobila sam 2 kile mamu im... prokleti sladoled, sad vec š2 dana nisam takla ni twice, ni šlag, ni krempite... nada, zero, no šugar for me... al voce ubijam... evo sad pojela bar pol kile grožđa, dok je još u konzumu po 8 kn crno... njam :9
|
|
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
Gle, u mene otac drzi plantazu voca... kad dodju svjeze smokve,sipci,narance,mandarine,grozdje,jabuke,sljive na stol, hajd odoli...
Al se trudim drzati ga ujutro i ne pretjerivati, npr. pojedem voca koliko stane u jednu saku. |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
eh, teško mi je povjerovati da je ova epidemija pretilosti posljedica pretjeranog konzumiranja voca
Mislim da se problem sa fruktozom javlja kod velikih kolicina voca..par vocki dnevno sigurno nebi trebalo zabrinjavati nikog, a pogotovo onog ko se zdravo hrani i redovito trenira. Neko vrijeme sam ga i ja makla...sad ga s guštom jedem, ako ništa drugo, bar u dorucku ili prije njega..tijelo pita |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
tijelo dnevno moze probaviti 50g fruktoze, ostalo ide u spek. (tako barem kazu) |
|
vlajster
Viden/a u gymu Joined: 20 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 247 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne vjerujem,moja mama ima 53 godine i stalno tamani voce...za svoje godine izgleda SUPER,pogotovo kad pogledam sliku od njezinog razreda,sve neke debele babetine. Da je to istina ne bi ona izgledala tako kako izgleda sada...više bi licila na starog (bure) Sve to ipak ovisi i o metabolizmu,genetici... |
|
Vracam se starom poroku...mišicima :P
|
|
BorG
Viden/a u gymu Joined: 04 Lipanj 2008 Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
voce je zakon... ja ga jedem stalno, samo pazim koje, izbjegavam bananu, kivi, krusku... jabuka ne No.š ... Kod voca se javlja problem ako pojedete 2kg jedne vrste voca... ali pobogu, ne vjerujem da iko toliko zdere voce... i da slazem se sa gym girl, ne vjerujem da je prob pretilosti zbog povecanog konzumiranja voca |
|
Train Smart. Eat Right. Sleep 10 Hours a Day.
|
|
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ko to kaze, nema pojma. Fruktoza se preko invertaze u organizmu pretvara u glukozu na kraju. Po toj teoriji i preko 50 g glukoze dnevno bi islo odmah u spek, sto je smijesno i glupost. Uostalom, budi siguran da od 3-4- vocke neces dobiti spek, pogotovo ako je u prvom dijelu dana ili nakon treninga. |
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja tamanim voce ko luda! Nikad dosta!
U jednom danu 2-3 jabuke, 2 kruške, grožđe, banana...sto cuda! |
|
LiveStrong
|
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
Ja ujutro jednu bananu i to je to.. A pojeo bih dnevno š0 banana
|
|
|
|
Viden/a u gymu Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
Post Options
Thanks(0)
|
voce je prava stvar ali opet treba malo pripaziti na kolicnu, bar ja tako radim....
ujutro opalim bananu s zobenima a prije treninga jabuku ili lubenicu ili to sve obrnem pa kako ispane |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |