Insanity plan prehrane |
Post Reply |
Author | |
Insanity_Aco
Cita FAQ Joined: 27 Rujan 2010 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 27 Rujan 2010 at 17:26 |
Evo ovak... Prije 2 dana sam poceo sa insanity programom vjezbanja i mogu vam rec da me ubija, al se osjecam ko Isus nakon treninga Imam š4 godina, treniram vaterpolo (5 put tjedno), visok sam š75 i imam 59 kila... Problem je sta oko struka imam otprilike 3 cm sala... U vrlo sam dobroj fizickoj formi... A sad najbitnije, sta da jedem uzinsanity program? izbacio sam kruh, sokove i slatko... Mozete li mi preporuciti nekakav shake za brze mrsavljenje il neke namirnice ili pak mozda neko ima sluzbeni plan prehrane insanitya MOLIM VAS DA MI STO PRIJE ODGOVORITE! hvala |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jedi slobodno integralni kruh..
Moras se malo bacit na citanje foruma, pogledat jelovnike ostalih forumasa, pa po tome sastavit sebi jelovnik. S obzirom da si lagan, tebi je bazalni metabolizam oko š500kcal.. i jos racunas koliko potrosis treningom (npr 600). Znaci dnevno 2š00 da bi odrzavao tezinu. Smanjis unos na š800 i 300 kalorija si u deficitu. To ti je mjesecno nesto vise od š kg sala. Moras jesti pametno, znaci znati koje namirnice konzumirati, kada, i sa cime. Svakako jedes kompleksne ugljikohidrate sa proteinima u prvoj polovici dana. U drugoj polovici dana prelazis na proteine i povrce, a zadnji obrok ti budu proteini i masnoce (orasasti plodovi). Uglavnom, baci se na citanje foruma. |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
vlajster
Viden/a u gymu Joined: 20 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 247 |
Post Options
Thanks(0)
|
Visok si kao ja,imaš š0 kg manje i imaš sala oko struka?! Kako je to moguce uopce,pa ti bi trebao biti premršav...ili ja imam teške kosti,ne znam stvarno.
|
|
Vracam se starom poroku...mišicima :P
|
|
TopForm
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 134 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kako uspijevas vaterpolo igrat s takvom kilazom?...ja dok
sma treniro u primorju sam na š95cm imo š00kg i bio sam taman za taj sport. |
|
Impossible is not a fact. It's an opinion. Impossible is not a declaration. It's a dare. Impossible is potential. Impossible is temporary. Impossible is nothing.
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kad netko kaze da ima teske kosti, to je smijeh... razlika izmedju lakih i teskih kosti je mozda š-2 kg.. Edited by davor23 |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
svinjica
Cita FAQ Joined: 26 Rujan 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja ovo nisam znala, nadam sse da ni drugi ljudi ne znaju, tak da se mogu još izvalicit na tu foru |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |