Zelena kava - vaša iskustva |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
marcella
Viden/a u gymu Joined: 21 Rujan 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 125 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Rujan 2010 at 12:16 |
|
jel netko koristio zelenu kavu? citala sam da pomaže u gubljenju kilograma tj. masti?
iskustva? ... hvala |
||
IT'S GYM TIME
... zato digni guzu, obuci starke, pumpaj trbuąnjake, sklekove i leđnjake ... |
||
®iga
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da ne odlazim offtopic s temom, kolegice, danas na svakom cošku i po portalima
možeš procitati da ima novo djelotvorni napitak za mršavljenje. Da je sve to tocno svi bi bili mršavi i vitki.... Pijuci zelenu kavu 2 tjedna može se izgubiti do 3 kg? to su obicne gluposti smršavit se može znojem i vježbanjem nicim više |
||
Life is like riding a bicycle - in order to keep your balance, you must keep moving. ~ Albert Einstein
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ne bih bio tako iskljuciv na tvom mjestu, jer si zaboravio na kalorijsku restrikciju gdje ne moraš prakticki ni jedan kardio trening obavit a opet možeš mršaviti |
||
vlajster
Viden/a u gymu Joined: 20 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 247 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kako izgleda ta zelena kava? Kakvog je okusa? Zanima me cisto zato što volim piti kavu pa da probam
|
||
Vracam se starom poroku...mišicima :P
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zar nije zelena kava zabranjena zbog stetnosti??
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
®iga
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
zanimljivo je ponuditi ljudima mršavljenje na tjednoj i mjesecnoj bazi
idemo ovako... pijemo zelenu kavu..gubi se do 3kg u 2 tjedna..iako naravno nitko ne garantira u to. I recimo da smo zbog malo hladnijeg perioda odlucili mrvicu pojacati obroke...nismo napravili ništa i onda pijenje caja/kave nema efekta kad smo poceli unositi više kalorija u sebe neka me netko ispravi ako griješim |
||
Life is like riding a bicycle - in order to keep your balance, you must keep moving. ~ Albert Einstein
|
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pijenje kave i ostalog je i onako nevažna komponenta u fazi mršavljenja.
Odnosno nije ni nikakava komponenta niceg u vezi toga Edited by The Phoenix |
||
marcella
Viden/a u gymu Joined: 21 Rujan 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 125 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
zelena kava je zapravo prava kava samo dok je još u zelenoj
fazi pa je obrađena na nacin da se može od nje raditi napitak, tako sam ja to shvatila. citala sam po nekim forumima da ima efekta poprilicnog cak i bez vježbanja. da pace, nisam za to da se ne vježba, al me zanima kao dodatak nekakav u cijeloj prici? bile su price da je zabranjena ali se to povuklo, mislim da je samo jedna vrsta od jednog proizvođaca, ne opcenito. |
||
IT'S GYM TIME
... zato digni guzu, obuci starke, pumpaj trbuąnjake, sklekove i leđnjake ... |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobro je popit kavu prije treninga.. |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
®iga
Post Options
Thanks(0)
|
|
..i ujutro natašte
|
||
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jesi možda procitala naš clanak na ovu temu? Evo linka: Zelena kava - o kakvoj se dijeti zapravo radi? Preporuka svima da procitaju ukoliko ih zanima ova tematika - zelena kava. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Slazem se iako ju uopce nikad ne pijem.Kao neki energy booster i slicno da te digne malo prije treninga, ali kaj se tice mrsavljenja radi nje dodatnog to bi rekao da je zanemarivo |
||
sencha
Cita FAQ Joined: 25 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 16 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Još bolje zeleni caj: http://www.building-body.com/Zeleni-caj-i-njegove-cari.html A najpovoljniji je ovdje : http://sencha.blog.hr/ |
||
http://www.facebook.com/home.php#!/zeleni.caj.webshop
http://sencha.blog.hr/ http://www.fitness.com.hr/prehrana/nutricionizam/Zeleni-caj. aspx |
||
gagadite
Cita FAQ Joined: 15 Ožujak 2011 Location: Austria Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Najbolji nacin za skidanje kilograma su vežbe plus uravnotežena dijeta a carobni napitci prema vecini iskustava ako mogu pomoci to bude samo veoma kratko a posle kad prestanete da ih pijete budete još deblji!
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kako to? |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
Anita25
Viden/a u gymu Joined: 29 Prosinac 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 168 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Moja kolegica je koristila zelenu kavu izgubila je kilograme i nije vratila...
Jedino što joj se ne sviđa kod tog pripravka je što su joj se abnormalno sušila usta... |
||
hm
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |