Koliko ste dobili kg? |
Post Reply |
Author | |
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Rujan 2010 at 14:02 |
Vidim da ima tema o gubitku, a ja sam na dobitku pa me zanima dal sam jedini ovdje
nakon ljetne pauze krenuo sam s novim upper/lower programom, apetit je na nivou na kojem dosad nikad nije bio i rezultat toga svega je da sam sa 7š i kusur kila koliko sam imao krajem sedmog mjeseca došao na 75 + možda i kusur Edited by mesek |
|
will smoke your weed for food!
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo ja lagano dobivam,nakon skidanja cca š0 kg i dost
bodyfata, pa mora i losje nerodovitije prehrane di sam izgubio jos 3 kg koje nisam zelio izgubit na taj nacim sad sam 3. tjedan na laganoj masi, zamijenio sve osim zadnja 2 obroka sa p+m na p+ uh i podebljao kalorijski, jucer i danas cak uspio pojest 8 obroka , rekord i kilice idu gore lagano cini se....recimo da sam u mjesec dana dobio mozda 3 kilice za sad, sad sam na nekih 8š recimo, al vazem se š tjedno ili š u 2 tjedna tak da cu za 2 tjedna znat tocno si sam Edited by The Phoenix |
|
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
hehehheđ
danas dobio upit od koke u teretani, "koliko i kak si uspio tak smršaviti u struku?" istina je da mi struk ostao isti, al ramena, leđa i noge šire |
|
will smoke your weed for food!
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
vlajster
Viden/a u gymu Joined: 20 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 247 |
Post Options
Thanks(0)
|
U zadnjih par mjeseci sam dobio jedno 4 možda i 5 kg,ali spor je taj napredak...
|
|
Vracam se starom poroku...mišicima :P
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
evo, i jedne cure ovdje, ja sam ovdje valjda jedina koja se deblja
4 kg sam dobila od..a negdje 6-7. mj...kao i kod the phoenixa, svaki obrok p+uh osim 2 zadnja (vecera i pred spavanje)..na neko vrijeme sam izbacila i kardio ali vidjela sam da je loše krenulo :) pa vratila na 30-45 min zasad 3x tjedno... zadovoljna, hlace malo stežu ali majice u ramenima još više Kvragu i sve, idem dalje pa kud puklo |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Gimka, znaci napreduje se, jelda
Imaš u planu kakvo natjecanje? |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Napreduje Natjecanje ne ove godine jer imam još puno posla, a mislim da ni mentalno nisam još spremna :)) Bilo bi lakše i brže da imam nekog da me vodi, ali kako sam zapravo sama u svemu tome, sve je ovo traženje - i što se treninga tice, a i prehrane. Griješim, pogađam, ucim svakodnevno...igram se :) Strpljiva sam, bit ce za koju godinu |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Aha, sva sreca da imamo hrpu informacija na netu pa se sve može nac, inace bi bilo užasno
|
|
Rijeąeno na PM.
|
|
cooperw
Viden/a u gymu Joined: 07 Srpanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 209 |
Post Options
Thanks(0)
|
5kg od ljeta... Sad još tolko treba... ne tijelu mi se ne vidi toliko razlika osim malo u licu, i prilicno u trbuhu...
Time to do cardio. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |