Big Brother |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 10 Rujan 2007 at 01:10 |
|
Da li gledate Big Brother i sto mislite o takvim live emisijama ?
|
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
definitivno ne gledam.
mislim, budimo realni, kakav tip ljudi moze besposleno sjediti š00 dana u kuci i misliti da je to izazov. a i di nadu vremena za to? a i one izjave koje mozemo procitati u novinama, vidi se da i bas nemaju neki kvocijent inteligencije. ne kuzim smisao tog nazovi showa. |
||
Uspjeh je rezultat stalne brige o cilju.
|
||
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Uglavnom ne gledam, iako neki put jednostavno moram nesto vidjet jer stalno to vrte na tv-u i ne moze se nikako izbjec
Jucer sam vidio par minuta i slabo mi je odmah doslo kad sam vidio onog pedera kako se prenemaze |
||
Mozda Bog zeli da upoznas mnogo pogresnih osoba prije nego sto upoznas pravu i na tome ces mu, kad se to bude dogodilo, biti zahvalan.
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kad malo bolje razmislim , big brother definitivno gledaju i djeca uzrasta mojeg brata , znaci prvi , drugi razred... sto oni znaju sta znaci homoseksualnost i sta ih taj frajkan uci... ko ga pustio na tv Edited by Lega |
||
just_a_girl
Viden/a u gymu Joined: 13 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ah diiiiiva
|
||
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pogledala sam samo dio prve emisije ovg Big Brothera i nemam nekog komentara. To je sve showbusiness i emisija jednostavno mora biti takva kakva je. Ljudi unutra moraju biti takvi da ih ostali zele gledati pa makar da im se smiju. Nazalost, vecina gledatelja vise voli gledat kak se drugi glupiraju, bare, seksaju itd, nego intelektualce, kreativce i slicne. Pa tko bi gledao da ljudi unutra rade nesto kreativno, da pricaju o knjizevnosti ili znanosti, pa cak i o sportu? (Osim spike tipa: Ja navijam za xy klub i idem u kladionicu ili Bekam imam tak super zurku, bas je cakani). A kaj se tice Hrvaca, nemam nis protiv homoseksualaca. On se prenemaze, to je istina, ali s druge strane svaka cast na priznanju, a i on je dosao samo po lovu i 5 sekundi slave, ko i svi ostali. |
||
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nemam ni ja nista protiv pedera, osim sta se prenemazu i paradiraju okolo, neka se ponasaju kao i svi ostali ljudi pa mi nece smetat
A ovo sta se tice da je priznao , sta kao se nebi skuzilo to da i nije rekao mos mislit |
||
Mozda Bog zeli da upoznas mnogo pogresnih osoba prije nego sto upoznas pravu i na tome ces mu, kad se to bude dogodilo, biti zahvalan.
|
||
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ni ja nemam nis protiv homoseksualaca, al kod nas nema neke tolerancije. cim taj lik izade, docekat ce ga pol zagreba s palicama i natuc ga. to je jednostavno tak
|
||
Uspjeh je rezultat stalne brige o cilju.
|
||
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Danas sam gledala š0-ak minuta i moram reci da mi nitko nije privukao paznju. Dosadnjikavo je bilo. Nekak nemam filing da cu se navuc na gledanje BB. |
||
The Dario
Viden/a u gymu Joined: 04 Rujan 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 40 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
previse ih stavljaju na TV pa nemoz gledat zvjezdane staze il nest slicno po volji jer sestra i mam non-stop sam gledaju tcke gluposti grrrrrrrrrrrr
zato ni ne gleam TV |
||
caba
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 299 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ahaaaaaaaaaa nitko nije protiv pedera..... Ja jesam!!! JA bi ga prvi palicom zatukao. Mozda jesam konzervativan ali to je moje misljenje i necu ga promijeniti! Jednostavno ih mrzim,jos kad se ponasaju onako kao hrvoje... necu dalje nista pricati |
||
Mozda ti jesi jaci ali ja sam ludji
|
||
lepa1
Viden/a u gymu Joined: 13 Rujan 2007 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hehe vidi kako Sopekica kibica Stipu
http://www.netopolis.hr/index.php?page=videos§ion=view&v id_id=š03998 |
||
Signorina
Post Options
Thanks(0)
|
|
Uuu, cemu takva agresija? Stedi zivce za druge probleme u zivotu, trebat ce ti, vjeruj mi. Svatko ima pravo na svoje misljenje, ali nema potrebe za ovakvim izljevima. A i palice treba stediti za one koji to zaista zasluzuju. |
||
papucarbb
Viden/a u gymu Joined: 14 Rujan 2007 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
papucarbb
Viden/a u gymu Joined: 14 Rujan 2007 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Malo o stanarima u BB kuci
Kretati se u ritmu muzike Tessi je radnja koja joj omogucava komunikaciju s vlastitim tijelom i slobodu. Pomaze joj prevladati sramezljivost ili nesigurnost u sebe. Voli puno pricati o plesu tako da mi nece biti tesko pisati o Tessinoj prvoj ljubavi: PLESU! Ples, kojim Tessa puni *svoje baterije* , zove se : STREET JAZZ DANCE . Naziv pokriva sve vrste modernijih plesova koji se plesu u zapadnom svijetu. Najcesce su to bile hip-hop ili navijacke (Cheerleader) koreografije . Pokreti su brzi i dinamicki ,a to odgovara Tessinom temperamentu. Senj, Novalja, Pag, Novi Vinodolski, Crikvenica su gradovi gdje je Tessa najcesce nastupala. Od malena je pohadjala razne plesne tecajeve, a u trenutnoj plesnoj grupi trenira vec cetvrtu godinu. Rijetko kad se Tessu moze vidjeti da ne klima glavom ili ne trese nogom kad se u njenoj blizini cuje dobar ritam glazbe. Kad bih izdvajala njen najdrazi korak bio bi to: vrtenje straznjeg dijela tijela ili energicni okreti glavom tako da joj se od kose ne vidi lice. U diskotekama je situacija slicna, sama njena pojava i improvizacija plesa privlaci ostale poglede brzinom munje. Jednostavno je moras gledati kako se krece i uziva. Tijekom cijelog jednog dana ce iskoristiti svaki moguci tren da zaplese, bila sretna ili tuzna. Sprijecit je moze jedino sramezljivost koja dolazi s njom u š87; malim pakiranjima š7š;, a to se rijetko dogadja. Ako vam netko moze bolje opisati njenu ljubav prema plesu onda je to ona sama. Voli osjecaj slobode, a ples joj je najveca inspiracija i izvor za to. -Veliki pozdrav od ekipe sa plesa sa voditeljicom- Edit:maknut link Edited by Zoki |
||
dejanelo
Viden/a u gymu Joined: 27 Veljaca 2007 Status: Offline Points: 120 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ovo je bilo iscrpno
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |