New Posts New Posts RSS Feed - Insanity plan prehrane
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Insanity plan prehrane

Post Reply Post Reply
Author
Insanity_Aco View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Insanity_Aco Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Insanity plan prehrane
    Posted: 27 Rujan 2010 at 17:26

Evo ovak...

Prije 2 dana sam poceo sa insanity programom vjezbanja i mogu vam rec da me ubija, al se osjecam ko Isus nakon treninga

Imam š4 godina, treniram vaterpolo (5 put tjedno), visok sam š75 i imam 59 kila... Problem je sta oko struka imam otprilike 3 cm sala... U vrlo sam dobroj fizickoj formi...

A sad najbitnije, sta da jedem uzinsanity program? izbacio sam kruh, sokove i slatko...

Mozete li mi preporuciti nekakav shake za brze mrsavljenje il neke namirnice ili pak mozda neko ima sluzbeni plan prehrane insanitya

MOLIM VAS DA MI STO PRIJE ODGOVORITE!

hvala

Back to Top
davor23 View Drop Down
The Boss
The Boss

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote davor23 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Rujan 2010 at 17:30
  Jedi slobodno integralni kruh..

Moras se malo bacit na citanje foruma, pogledat jelovnike ostalih forumasa, pa po tome sastavit sebi jelovnik.

S obzirom da si lagan, tebi je bazalni metabolizam oko š500kcal.. i jos racunas koliko potrosis treningom (npr 600). Znaci dnevno 2š00 da bi odrzavao tezinu. Smanjis unos na š800 i 300 kalorija si u deficitu. To ti je mjesecno nesto vise od š kg sala.

Moras jesti pametno, znaci znati koje namirnice konzumirati, kada, i sa cime.

Svakako jedes kompleksne ugljikohidrate sa proteinima u prvoj polovici dana. U drugoj polovici dana prelazis na proteine i povrce, a zadnji obrok ti budu proteini i masnoce (orasasti plodovi). Uglavnom, baci se na citanje foruma.
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
Back to Top
vlajster View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vlajster Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30 Rujan 2010 at 11:16
Visok si kao ja,imaš š0 kg manje i imaš sala oko struka?! Kako je to moguce uopce,pa ti bi trebao biti premršav...ili ja imam teške kosti,ne znam stvarno.
Vracam se starom poroku...mišicima :P
Back to Top
TopForm View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote TopForm Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Listopad 2010 at 13:14
Kako uspijevas vaterpolo igrat s takvom kilazom?...ja dok
sma treniro u primorju sam na š95cm imo š00kg i bio sam
taman za taj sport.
Impossible is not a fact. It's an opinion. Impossible is not a declaration. It's a dare. Impossible is potential. Impossible is temporary. Impossible is nothing.
Back to Top
davor23 View Drop Down
The Boss
The Boss

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote davor23 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Listopad 2010 at 13:17
Originally posted by vlajster vlajster wrote:

Visok si kao ja,imaš š0 kg manje i imaš sala oko struka?! Kako je to moguce uopce,pa ti bi trebao biti premršav...ili ja imam teške kosti,ne znam stvarno.

Kad netko kaze da ima teske kosti, to je smijeh... razlika izmedju lakih i teskih kosti je mozda š-2 kg..

Edited by davor23
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
Back to Top
svinjica View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote svinjica Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 Listopad 2010 at 17:38
Originally posted by davor23 davor23 wrote:

smijeh... razlika izmedju lakih i tezkih kosti je mozda š-2
kg..

ja ovo nisam znala, nadam sse da ni drugi ljudi ne
znaju, tak da se mogu još izvalicit na tu foru
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.