Veoma siroko trziste |
Post Reply |
Author | ||
Zeka
Cita FAQ Joined: 21 Ožujak 2010 Status: Offline Points: 88 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 01 Listopad 2010 at 16:05 |
|
Kao globalne zrtve kapitalizma imamo veliki sirok spektar
stvari (u ovom slucaju suplemenata). I ja se nalazim u dilemi koji su uopste potrebni. sta mislite o whey-u, creatinu, bcaa, zma... Da li su korisni i uopste potrebni? |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
vec sto puta receno. š.korisni su 2.i jesu i nisu potrebni ovisi |
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Potrebni su samo zbog prakticnosti i cijene. I pod to smatram samo whey,dex, omegu 3 i vitamin C.
|
||
Rijeąeno na PM.
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
dijelim tvoje mišljenje. da me netko sponzorira nepotrebnim suplementima dakako da bi ih koristio, bar bi ih probao sve ako ništa drugo. s druge strane, pravi suplementi se uzimaju na iglu
|
||
Zeka
Cita FAQ Joined: 21 Ožujak 2010 Status: Offline Points: 88 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pod iglom mislis aas il vitamine?
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vitamini na iglu?
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa da davore, vitamini od kojih se ubildaš kao zverka isto tako, liftovi skoce neviđeno, cudni neki vitamini neznam im tocno ime |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa daj da to uzmemo.. Meni ne smeta taj nacin unosa u organizam |
||
|
||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
|
vidi ga, cim cuje da je dobro odma bi to ubacio u sebe
|
||
Rijeąeno na PM.
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa ako cemo vec, postoje i vitamini koji se uzimaju na iglu samo to mislin ide u zilu, a thorn je mislija na steroide inace potpisujen za potrebne dodadke,jer iste i samo te i ja koristin znaci whey,omega vit c, minerali i ostali vitamini po potrebi |
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja mislim da su samo vitamini te omega 3 potrebni... ostalo nista..
|
||
|
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
a davore ako ces tako mozes ti i vitamine uzimat iz hrane isto tako i omegu. samo ovako je puno jednostavnije i lakse,to sta ces uzet piletinu iza treninga ili jaja ne znaci da je whey nepotreban, ja ga bas smatran potrebnin,jer na brz i jednostavan nacin unesen nesto sta bi na malo kompliciraniji,jel
|
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma jednostavnost svakako stoji.. Ali recimo ako se ne uzima ni DWM ni PWM, onda je whey jedino potreban za uz zobene.. a i tu se moze naci zamjena, tako da smatram da se moze tih 50g dnevno i iz drugog izvora uzeti.. |
||
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |