Dobivanje na tezini |
Post Reply |
Author | ||
Trola
Cita FAQ Joined: 07 Listopad 2010 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 07 Listopad 2010 at 02:38 |
|
Eh ovako, imam 2š godinu, visok sam 2.05 i imam 92 kg,
treniram rukomet, pa me interesuje kako da dobijem š0-š5kg, jedem po citav dan, svako jutro i navece radim ono standardno sklekovi, trbusnjaci, ledjni, cucnjevi itd... trcim svako jutro š5-20 min... jel ima neki nacin za dobijanje tih KG bez uzimanja preparata, ili ako neko moze neke preparate za preporucit posto nikad to nisam koristio... hvala |
||
It's Always Too Soon to Quit
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hrana, puno hrane.
|
||
Rijeąeno na PM.
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
prestani trcat svako jutro, i umisto navecer vjezbaj popodne.i ubaci u sebe mnogo kalorija,izracunaj koliko ti treba http://www.interneuron.hr/index.php?L=HR&STR=BMR na ovom linku i dodaj na to jos 500 tinjak kcal i polako ali ces dobivat na tezini
|
||
Trola
Cita FAQ Joined: 07 Listopad 2010 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
al trener mi je rekao da obavezno trcim svako jutro ili noc š5-20 min... a popodne nemam vremena za vjezbanje mogu il ujutru il navece... al ev uzet cu ovo racunat s kalorijama pa cemo vidjet sta ce bit.... u svakom slucaju tebi hvala |
||
It's Always Too Soon to Quit
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
poslušaj zmaja kratko i jasno ti je rekao što ciniti u globalu. Mi se tu na forumu maltene koljemo oko toga da li uopce šETATI ili BRZO HODATI ujutro na prazan želudac a ti bi još i TRcAO? Katabolizam! Malo preispitaj svoju situaciju i rijeci svog trenera. Ne kažem da je trener mislio nešto loše, možda jednostavno ne zna ili jednostavno daje savjete po nekoj njegovoj zdravoj logici, ali neka ti ne bude teško procitaj di koji tekst na forumu, dobro ce ti doci. Onda radije vježbaj navecer i to pošteno, kontam da ne vježbaš s tegovima, pa onda moš bar zgibove, sklekove, cucnjeve s opterecenjem..pisalo se i tome na forumu. |
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |