Pita s orasima |
Post Reply |
Author | |
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 10 Listopad 2010 at 15:03 |
Tijesto:
3 žumanjka 3 žlice šecera š5 dag maslaca 30 dag miješanog brašna š p.p. 3 žlice mlijeka I.FILA š5 dag oraha snijeg od 3 bjelanjka 20 dag šecera II.FILA marmelada ili pekmez (ja sam stavila svoj domaci od šljiva) POSTUPAK: Tijesto podijeliti u 3 dijela. š.tijesto razvaljati i namazati pekmezom. 2.tijesto razvaljati i staviti orahe. 3.tijesto naribati po orasima. Peci oko 30min na š50°C! Ovako je meni ispao danas Za kalorije me nemojte pitat, onaj ko smije nek uživa, oni koji ne smiju ima recepata za posni! |
|
LiveStrong
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mljaaaac
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovo je za one koji su na masi..
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Super ti je ispao, ne jedem baš kolace al ovaj mi je jedan
od boljih. Sve ih mogu odbit jedino sam slab na pite i štrudle |
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, ja one s kremama ne mogu vidit! štrudle, uf...najbolja stvar, ak su dobro napravljene naravno, ne onak masno i s kupljenim tijestom!
|
|
LiveStrong
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, štrudle sa jabukama, trešnjama, višnjama, šljivama ili
miks toga .I to debelo filana sa vocem, ne pre slatka, još najbolja sa šljivama ili višnjama kad je između slatkog i kiselkastog..mmmmmmmmmmmmm |
|
zika
Post Options
Thanks(0)
|
Pa s tebe je onda lako usrecit!
Ali, da, jabuke ili ako višnje onda se stavi malo naribanih oraha i cimeta, smeđi šecer... mljaaac! Makar je doma najveci hit štrudla sa sirom i sada bucnica pošto je vrijeme buuucaaaa! |
|
LiveStrong
|
|
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
hehehehehehe |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |