Integralne zitarice |
Post Reply |
Author | |
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 18 Rujan 2007 at 18:54 |
Da li jedete integralne zitarice i kada ih jedete i koje?
Ja ih jedem jedino za dorucak sa mlijekom. |
|
givenchy
Viden/a u gymu Joined: 15 Rujan 2007 Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja jedem svako jutro muesli bez secera ... sa mlijekom.
|
|
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
muesli bez secera s mlijekom il jogurtom
Edited by crystal planet |
|
Uspjeh je rezultat stalne brige o cilju.
|
|
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jedem muesle iskljucivo za dorucak, ali ne svaki dan, s jogurtom/ab kulturom/lgg-om. Najvise volim one sa susenim vocem, a ja jos dodam i ekstra susene brusnice u njih. I sto hrskavije, to bolje, ne volim kad mi se predugo namacu u jogurtu pa postanu gmecavi.
Osim u obliku muesli, jedem ih i u "krusnom" obliku. To su mi najbolji kruhovi, oni cije snite u stvari izgledaju kao presane sjemenke, gotovo bez brasna. I ta snita ima i neku masu, a nije ko paucina. I super je za probavu. Dobra su mi i Mavroviceva eko peciva i zemljice. |
|
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
Muesli s mlijekom za dorucak. Zobene s lanenim sjemenkama i bademima i jogurtom oko š7:00 sati. S time da zobene s jogurtom obozavam jesti pa ih jedem i cesto sat vremena nakon treninga ili prije spavanja |
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
musli ujutro sa mlijekom
mljac mljac |
|
Mozda Bog zeli da upoznas mnogo pogresnih osoba prije nego sto upoznas pravu i na tome ces mu, kad se to bude dogodilo, biti zahvalan.
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, musli s mlijekom, ako se radi o onoj hrskavoj varijanti koju uzimam rjede jer su uglavnom sa secerom i imaju skoro š00 kcal vise na š00 g. Musli s jogurtom, ako se radi o onoj varijanti muslija koji su puni zitarica, nisu hrskave i. stovise, zilave su pa ako ih ne namocim vecer prije u jogurtu dobijem - UPALU VILICE od zvakanja, vjerovali ili ne! Inace, ako i jedem bilo koji oblik zitarica (sto je rijetkost) onda je to definitivno integralno, i kruh i tjestenina i riza.
|
|
krijesnica
Viden/a u gymu Joined: 14 Rujan 2007 Status: Offline Points: 19 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja ti jedem one Korny cokoladice, negdje oko š0 ujutro, jedino u tom obliku mi pasu musli. |
|
Life is like a box of chocolate. U never know what U R gonna get.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |