pomoc - vježbe i trening |
Post Reply ![]() |
Author | |
Bojan92 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 14 Listopad 2010 Status: Offline Points: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 14 Listopad 2010 at 22:43 |
Kao prvo veliki pozdrav svima....ovako ulogovao sam se na
sajt da bih saznao nesto vise uopste kako se pravilno izgraditi...pa za pocetak da kazem neke osnovne stvari: -Naime visok sam š68 i imam 66 kg,treniram rukomet ali to je skroz slabo jer nemam dovoljno treninga a i iskreno neide mi bas nesto ali sada nastojim da iskoristim svaki trening za trcanje tj da se "oznojim" kad vec ne igram....u poslednje vrijeme imam u planu da pocnem sa izgradnjom svoga tijela i potrebno mi je dobrih savijeta....recimo da zelim neku opstu simetriju tijela....jer me nervira to sto mi je stomak cesto izrazen zbog cega sam isao na neke svoje divlje dijete izbacivao sam obroke i sl stvari i na kraju poremetio metabolizam i usporio dosta probavu....sada se to nekako vratilo pa sad hocu da na pravi nacin postignem svoj cilj.....dakle moje zelje su sroka i jak gornji dio tijela i plocice.....po mogucnosti.....vise bih isao na neku definiciju nego na masu paneznam bas kako da rasporedim vijezbe i koje vijezbe da radim....kuci vec posijedujem vratilo i kosu klupu za trbusnjake,a imam u planu da pravim i benc klupu pa bih volio neke smijernice za dalje....unaprijed hvala!!! |
|
![]() |
|
Pitbull ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
procitaj faq, pocni citat forum i onda probaj sastavit neki
trening pa ce ti netko to vec prokomentirat ![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |