Pomoc oko voca |
Post Reply |
Author | |
SMAJLICA
Viden/a u gymu Joined: 07 Rujan 2010 Status: Offline Points: 291 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 16 Listopad 2010 at 17:24 |
OK, treba mi pomoc oko ishrane u smislu: šta, kada i koliko? Za gl.obroke sam skuzila, velicinu znam otprilike zdrave hrane koliko mi treba, samo me kao dodatak medjuobroku brine voce...S obzirom da sad unosim i masti, uh, bjelancevine koliko treba, koliko voca mi nece štetit? I kojeg? I kada u danu? Tj. što jesti popodne i navecer najbolje? Stari kazu jabuke...Skuzila sam da sam PRETJERIVALA u kolicini voca prije, sad smanjujem porcije ali bih htjela i znati kada mi je najbolje uzeti voce...Thnx unaprijed!!!
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa navecer nemoj voce, a priko dana bilo koje moze po meni samo ne previse opet,sta volis jedi,nece te par vocki dnevno u popodnevnim satima ubit
|
|
SMAJLICA
Post Options
Thanks(0)
|
A NAVEcER, KAKO SAM SHVATILA, NAJBOLJE PROTEINE IZ MESA I NEMASNOG MLIJEKA I MLIJECNIH PROIZVODA?
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Navecer ili meso ili posni sir, mlijeko NE! Uz to najbolje neki izvor kvalitetnih masnoca, kao sto su orasasti plodovi.
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
SMAJLICA
Post Options
Thanks(0)
|
Ok, hvala ti. Rijetko kada i veceram, iskreno, ali eto...Moram uvesti neku vecericu, jer sam imala doosta problema s prehranom...hvala ti...
|
|
mazonya
Cita FAQ Joined: 26 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
zašto ne voce na vecer?
|
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Previše se inzulin diže, bolje veceru bazirat na proteinima |
|
Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |