Mjenjanje programa... |
Post Reply |
Author | |
silva07
Viden/a u gymu Joined: 25 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 118 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Listopad 2010 at 20:01 |
šta kažete i kakva iskustva imate sa mjenjanjem programa vježbanja,ja sam osobno cuo da nije dobro mjenjati program,šta vi kažate na to...
|
|
silva07
Viden/a u gymu Joined: 25 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 118 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da neotvaram novu temu,još bih ovo htio pitati,dali je dosta jednom tjedno trenirati jednu mišicnu skupinu,ili svaku mišicnu skupinu treba dva puta trenirati...
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hmmm, neznam di si procitao ili cuo to , ali programe vježbanja baš moraš relativno cesto mjenjati i kombinirati, u protivnom stagnacija i pušing.....Zamisli si to kao neku igricu na kompu, na pocetku ti je teška i zahtjevna i vježbaš, uciš se na pokrete i prepreke, kad ih jednom svladaš to rutinski odrađuješ bez ikakvog napredovanja.....tak je i s treningom. Tijelo ima veliku sposobnost prilagodbe i sve ce napraviti da radnje radi uz što manju potrošnju i napor, kad do tog dođeš stagniraš, tj nazaduješ u neku ruku........
A trenirat mišicnu skupinu.......svakak, to je jedna od varijanti promjene programa , nacina treniranja |
|
silva07
Post Options
Thanks(0)
|
Puno ti hvala na informaciji,baš citam sada po forumu svašta,pa sam našao neke odogovore...
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |