Slatko |
Post Reply |
Author | |
krijesnica
Viden/a u gymu Joined: 14 Rujan 2007 Status: Offline Points: 19 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 21 Rujan 2007 at 09:56 |
Dragi vi, zanima me koliko cesto jedete slatko, bas vi koji vjezbate, trcite, bildate i to. Jer ja ne moooogu bez slatkog!!! Kad sam pod stresom, a i kad nisam. Da li je to veliki bed, ako pazim na ostalo, izbacila sam kruh, kuham si obroke i nosim si na posao, da ne jedem sendvice i ostalo smece, voce jedem za dorucak. I sad, recite mi vi kako i koliko slatkog vam treba? |
|
Life is like a box of chocolate. U never know what U R gonna get.
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni je dosta npr. 2 reda cokolade dnevno.
Pogotovo kad sam u treninzima pa poslije PWM-a kad dodjem doma obavezno pojedem red cokolade da si vratim malo energije, kak bi se reklo |
|
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja ne jedem slatko svaki dan (pms je iznimka, vec spomenuto u prethodnoj temi). Pojedem cirka 2 put tjedno nekaj slatko, najcesce malo cokolade, 2-3 reda. Sladoled, kolace, kekse i sl jedem rijetko, ne kupujem to nikad, eventualno ak mi netko donese ili ak mama slozi kakav kolac, sto isto nije cesto.
(Kad treba birati slatko ili slano - slano mi je draze. Mmmm, tortiljice i cips...) |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ni ja bas ne jedem slatko.... Meni je slano ipak veca napast!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |