Plan treninga savjet |
Post Reply |
Author | |
lajn777
Cita FAQ Joined: 19 Listopad 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Listopad 2010 at 23:52 |
Pozdrav,evo prvo da kazem par rjeci o sebi posto sam nov
Zovem se Leon,6 god, bavio sam se raznim borilackim sportovima (judo 2god,budokai 2god,krav maga god) u nekima i veoma uspjesni rezultati, ali da neduljim,prestao sam se bavit sa borilackim sportovima,razlog tome su skola,pare,vrjeme... sve po malo :D , I posto sam se prestao bavit sportovima odlucio sam doma sam vjezbat snagu to jest radit na misicnoj masi i naravno kondiciji... uglavnom cilj ostat u formi to jest vratit ju i isklesat tijelo... Sada bi trebao par savjeta vas iskusnih,profesionalaca napravio sam si plan treninga koji ide: SERIJA |
|
lajn777
Cita FAQ Joined: 19 Listopad 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
??? nitkoo ???
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
S ovim treningom ce se vratit u formu i dobit ce na kondiciji, al masu nece znacajno povecat Za masu ti trebaju vjebe s opterecenjem, heavy cucanj, DL, potisci i veslanja i naravno prehrana koja ce miicima omogucit rast. Znaci, baci se na citanje foruma i saznat ce osnovne stvari koje ti trebaju, pocni s citanjem ovoga:
https://www.fitness.com.hr/forum/forum_topics.asp?FID=23 |
|
RijeΉeno na PM.
|
|
lajn777
Post Options
Thanks(0)
|
Evo ovo sam procitao i nasao sam par korisnih stavki,ali mozes li mi preporucit
neku/e vjezbu/e koijma cu dobit na misicnoj masi,ali da nekoristim utege,bucice..jel ih trenutno nemam,da li postoji koja zamjenska vjezba..(sklek neki,nesto..)? |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
cucanj na jednoj nozi, jednononi deadlift, uzmi kamen,
kantu napuni pjeskom....nekaj, nije tak teko zamjenit utege ak ih nema..zgibove nema, njih obavezno ubaci |
|
lajn777
Post Options
Thanks(0)
|
E hvala,da zgibove sam zaboravio , dodat cu ih...
nego zanima me da li da treniram svaki dan? ili svaki drugi? |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
4x tjedno ti je dost, iako mislim da si pretjerao sa ovim, skok cucanj, skok-cucanj-sklek, to su strasno explozivne vjezbe, tako bi ih morao izvodit bar, to im je svrha, sumnajm da ces moc 20 komada jednog, pa poslje 0 komada drugog itd.......mozda se varam, to onak na prvi pogled velim
|
|
lajn777
Post Options
Thanks(0)
|
Slazem se da su vrlo eksplozivne vjezbe,i oduzimaju to jest zahtjevaju puno energije, sto se tice izvodenja tih vjezbi kod skok - cucnja x 20 neprimjecujem nikakve probleme izvodim ih eksplozivno i svih 20 u gotovo istom tempu,a skok-cucanj-sklek prvih 3-4 izvedem dobro,a onda ovih 5-6 slabije i to kod dijela kad se dize iz skleka kao da me potegne dolje ,ali uz vjezbu mislim da cu i to svladat... :D |
|
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
Super ak ide, dugo nisam radio tak nekaj pa mi se cinilo
dost..... |
|
lajn777
Post Options
Thanks(0)
|
e i jos me zanima , sto se tice prehrene da li da jedem nesto prije treniranja ili poslje? i sta je najbolje,osim onih dodataka whyne kak se vec zovu...jer mogu neki frape ovo ono ?
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |