Molim pomoc!(netko dobre volje) |
Post Reply |
Author | ||
Marko10
Cita FAQ Joined: 19 Listopad 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Listopad 2010 at 21:37 |
|
Prva stvar ,site vam je odlican ljudi ,pregrst savjeta i preporuka! (zgodan je i ovaj forum sto se zajednice tice i to..)
Sad na stvar ,zelim se vratiti u formu i potkovan sam bio fizicki punih 6 godina kako sam trenirao kosarku i sredio sam maximalno ekplozivnost ,snagu ,dobio visinu ,ali kako sam dosao u srednju prestao sam nazalost trenirat i evo sad se polako pokusavam vratit u formu pa molim sve ljude dobre volje za nekolicinu savjeta kod treniranja. Sadasnje mjere su; š89cm/š04kg Trening se uglavnom sastoji od; trcanje(š5min-2.5km)-(5min-uzbrdica)-(šmin-hodanje) ,trbusnjaci(4xš0) ,cucnjevi(4x20) ,sklekovi(2xš0) ,rad sa bucicama(š5kg). Molio bih ocjenu treningu ,cilj je naravno suzbit salo i vratit se u formu 3.2km u š6min. Hvala! |
||
®iga
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
trcanjem neceš ništa postici nažalost. osim toga imaš i dosta kila previše
|
||
Life is like riding a bicycle - in order to keep your balance, you must keep moving. ~ Albert Einstein
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Super što si se pokrenuo, malo prouci i prehranu usput. Reci zašto nebi teretanu?
Inace ok ovo š5min zagrijavanje neko...pa body weight vježbe i ovi utezi.... i onda možeš malo na kraju još crobnog.... No, vece težine, teretana bi imala puno bolji efekt..... |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kako nece trcanjem nista napravit?!?! Glavno je trositi kalorije treningom!! Salo se skida u kuhinji! |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nažalost, samo s trcanjem nece ništa dobro postic. Skurit ce i to malo mišica što ima, a zna se da što je manje mišica, manji je bazalni metabolizam. Drugo, trcanje sa š05 kg = smrt za koljenja i zglobove. Ono šta njemu treba je, da prvenstveno sredi prehranu, izbaci junk food i sve što nepotrebno diže inzulin (IS mu je vjerovatno jako loš i nepotrebno dizanje inzulina mu je zadnje što mu treba). Neka se koncentrira na kvalitetne P+M obroke, uh-e drži samo oko nekih aktivnosti i naravno, treba poceti trenirat s utezima, dakle trening sa opterecenjem. Povremeno neka ubaci HIIT i par LI kardia i nek se javi za 6-7 mjeseci. |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Marko10
Cita FAQ Joined: 19 Listopad 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala svima na odgovorima!
Kakav bi program vjezbanja preporucili? Zaboravio sam napomenuti da mi je sport svakodnevica ,samo naravno u manjem intenzitetu nego prije. Gore spomenuti HIIT sam probao na traci ,š5min ,šmin(sporije)+3min(sprint) i odlican je! Edited by Markoš0 |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
neznan kakav si ti to HIIT proba ali trebalo bi bit 3:š u korist sporije varijante jer da ces š5 minuti radit sa sprintanjen 3 minute pa minut lagano,neces sigurno,to nije sprintanje. radi 20sec sprintanje 60sec hodanje
|
||
Marko10
Post Options
Thanks(0)
|
|
@zmaj
Mislim da nisam shvatio odgovor ali evo da budem siguran ,u svakom slucaju. Dakle ,zagrijavanje i onda intervalno trcanje na traci. šmin(hodanje) - 3min(sprint-š2km/h) i tako ponavljajuci ~š5min. Radim li nesto krivo? Na kraju pise ~400 kalorija potroseno! |
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |