Jedemo piletinu punu antibiotika |
Post Reply | Page 123> |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 25 Listopad 2010 at 16:59 |
|
Pilici koje kupujemo niti jednu sekundu nisu proveli na svježem zraku, u prirodi i pod prirodnim svjetlom.. procitajte više u clanku i pogledajte VIDEO:
Jedemo piletinu bogatu antibioticima Slobodno komentirajte ovu temu... |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
šteta, ja se ponadao da ih hrane HGH-om
|
||
Rijeąeno na PM.
|
||
mm
Cita FAQ Joined: 15 Kolovoz 2010 Status: Offline Points: 29 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a daaaaaaaaj, taman danas nakon š00g odlucim pojest piletinu i vidim ovo, iako je na placu kupljena, upravo razmisljam da ju poklopam ili ne :o
video je grozan, uopce mi ne lice na 'pilad' kakvu sam vidjala kao mala kod bake na selu :( izgledaju kao masa bijelih mrava, nadam se da kod nasih uzgajivaca nije tak ps ne preporucam video onima slabijeg zeluca |
||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
he da... ja sam drasticno smanjila unos mesa u prehrani... sad papam više ribica, odem na tržnicu fino i kupim si svježe ribice bar 3X tjedno... gadi mi se piletina, svaki treci put kad kupim smrdi ... il je vec 50X bila zaleđena pa bude žilava ... i tako , odustajem polako od nje.... uf...
Edited by ena:))) |
||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
odgovor na ovaj clanak ce sigurno biti: jedite soju ona je zdrava... uvijek se mora postaviti pitanje tko plasira i s kakvim namjerama ovakve price. |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
+š da je ne znam cime šopana nastavit cu je jesti jer bude predobra kad ju napravim. |
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
+š mada mi je žao što ih šopaju antibioticima, bilo bi bolje da ih šopaju HGH-om btw, moraš odat recept kak praviš piletinu da ti bude dobra jer meni je klasicna pecena na malo ulja vec dosadila |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
imaš pm
|
||
mm
Cita FAQ Joined: 15 Kolovoz 2010 Status: Offline Points: 29 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ocu i ja taj recept :D
ena, a kaj jedes osim ribe i jaja onda? ostalo meso ne jedem ps danas sam ju radila uvaljanu u jaja i kukuruznu krupicu, pekla ju na maslinovom i bas je dobro ispala :D |
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
škrtac ocemo javno |
||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
cek, jel vama jasno da 2 velike mišicave grdosije ... razmjenjuju recepte????
wtf nisam više mamuran |
||
will smoke your weed for food!
|
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
zaboravio si da obojica još k tome i brijemo glavu |
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ajde odi tam pod recepte i nabaci piletina ala Thorn
|
||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
uostalom, uzmeš piletja prsa, zaciniš solju, paprom (malo vegete ako baš mora) i đumbirom, k tome mrkve, karfiola, malo krumpira i svega što želiš, mrvicu maslaca i sve zamotaš u foliju i staviš u rernu na 220, cca sat vremena, ovisno o piceku i mljac
|
||
|
||
mesek
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa možeš napravit pileca prsa u vrhnju (ali verziju di u vrhnje umješaš posni itd itd, da dobiš light verziju a vrhnje možeš zamjenit jogurtom ) i k tome kuhani karfiol i povrce prženo samo na teflonu... istoj je mljac
ima toga Edited by mesek |
||
|
||
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |