Slane sobe |
Post Reply |
Author | ||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 Srpanj 2010 at 08:47 |
|
Da li je netko isprobao tretmane u takozvanim "Slanim Sobama"?
Procitala sam da su izuzetno djelotvorne kod raznih tegoba, pogotovo alergija, bronhitisa, astme i ostalih tegoba dišnih puteva. S obzirom na moju dugogodišnju borbu s problemima s disanjem, mislim isprobati ovu terapiju, pa sam se htjela raspitati i kod vas, ako netko ima iskustava s tim. Hvala na svakom odgovoru. Evo link: Haloterapija-Terapija solju |
||
Blia
Viden/a u gymu Joined: 18 Travanj 2010 Status: Offline Points: 152 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja sam cla da je u Os jedan lik išao na to, i da je ok samo što treba puno tretmana raditi, redovito...
aj ti Kate lijepo na more, pa se nadiši prave soli, ko covjek i još po koji koktelcic kad popiješ, da vidiš kako se diše! |
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Yes, yes, imaš pravo, iskreno se nadam da uskoro jurišam na obalu Tamo se dobro diše...a i dobro pije |
||
Maria Mamic
Cita FAQ Joined: 29 Listopad 2010 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Danas sam bila u slanoj sobi u Medvedgradskoj www.slane-sobe.hr . |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ovo je neka reklama ili? Vidi se da je pejstano iz nekog izvora odnosno da nije pisano ovdje.. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Maria Mamic
Cita FAQ Joined: 29 Listopad 2010 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nije pejstano s nikakvog izvora nego sam uocila da ljudi sa vise foruma trazi misljenje o slanim sobama od ljudi koij imaju iskustva s tim pa sam smo kopirala svoj odgovor da nemoram pisati dva puta :) |
||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Moji prijatelji redovito idu u slanu sobu radi sina koji
ima problema s bronhitisom. Oduševljeni su i kaže da stvarno pomaže. |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jesi ti kad probala? |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |