Forumasi & kucni ljubimci |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Rujan 2007 at 18:22 |
Vjerujem da nas ima puno koji volimo zivotinje , a posebno nase voljene kucne ljubimce. Zato se nadam
da ce ova tema biti osvjezenje i zanimanje mnogim forumasima.
Tako da sam otvorio ovu temu kako bi ovdje stavljali slicice svojih slatkih kucnih ljubimaca Evo ja za sada imam samo macka, stavit cu njegove slike uskoro, cim ih nadjem na kompu i uploadam A sad uskoro si mislim nabaviti i psa, jer obozavam zivotinje Vjerojatno ima i vas forumasa koji dijelite moje misljenje, pa krenimo sa slicicama .... |
|
Mozda Bog zeli da upoznas mnogo pogresnih osoba prije nego sto upoznas pravu i na tome ces mu, kad se to bude dogodilo, biti zahvalan.
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mozda Bog zeli da upoznas mnogo pogresnih osoba prije nego sto upoznas pravu i na tome ces mu, kad se to bude dogodilo, biti zahvalan.
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
vidjo sam ja tu bestiju po msnu
|
|
caba
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 299 |
Post Options
Thanks(0)
|
I meni je poznat...
Inace imam akvari i nekoliko ribica,kad fotkam stavit cu sliku Edited by caba |
|
Mozda ti jesi jaci ali ja sam ludji
|
|
petra
Viden/a u gymu Joined: 08 Prosinac 2006 Status: Offline Points: 118 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zasto ja tu ne mogu sliku postaviti? Upravo pokusavam svoje cetveronozno bice podijeliti s vama, ali mi ne ide... Odem an postavljanje slika i ubacim URL, ali...NIšTA! Help! |
|
Lega
Post Options
Thanks(0)
|
ne razumijem te... probaj samo link staviti
|
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
Jesi skuzila kako? Ako nikako ne ide slobodno meni posalji sliku na mail ili preko msn-a pa cu ti ja upladat i stavit tu slike. pozz |
|
|
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
Evo neke nove slicice od psa, narasao je duplo skoro
Macak mi se nazalost otrovao prije mjesec dana, je**eni susjedi koji stavljaju otrove za miseve |
|
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja bi isto stavila svog psica...ali ne znam kako...di je tiu objasnjenje;)
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
predivan peso, iste je dobi kao i moj, moj je isto sada star oko pola godine
|
|
|
|
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
I tvoj psic je sladak... Stvaiti cu ja jos slika.... samo da ga uhvatim da je malo na miru;)
|
|
haley20
Viden/a u gymu Joined: 20 Travanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 23 |
Post Options
Thanks(0)
|
evo i mene.. moja omiljena tema.. to je moja bivsa mica maca, samo je odjednom nestala negdje evo je pas od moje sestre, tu je jos bio mali, kad sam ga ja cuvala tu je veliki.. sad su nabavili i curu.. Upravo skuzih da nemam nijednu sliku na kompu svoje nove mace, moje nove ljubavi, preslatko stvorenje.. to je to, pozz od mene
|
|
H@ley
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |