vjezbe za ahilovu tetivu |
Post Reply |
Author | |
bart
Viden/a u gymu Joined: 20 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Veljaca 2008 at 22:53 |
Pozdrav! Prije godinu dana imao sam rupturu ahilove tetive i od tada zbog nekog nelagodnog straha nisam bas prakticirao tjelesne aktivnosti sto je rezultiralo doivanjem masnog tkiva i smanjenjem misicnog tkiva, pogotovo na nogama. Prije ozljede sam se bavio amaterskim biciklizmom i trcanjem. Moje pitanje je vezano za razgibavanje i zagrijavanje tetive pije samog trcanja. Odredjene vjezbe sam upoznao na fizikalnoj terpiji u Draskovicevoj (pozdrav svima tamo). Da li netko ima iskustva s tom vrstom ozljede, koje vjezbe rastezanja i zagrijavanja koristiti i na kraju koje vjezbe koristiti nakon toga za vracanje kondicije i opceg boljeg stanja? Zahvaljujem |
|
Bart
|
|
Spartanac
Cita FAQ Joined: 03 Studeni 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jel mi mozes dati neke vjezbe istezanja ahilove tetive? Aktivan sam sportaš i upalila mi se tetiva...idem na fizikalnu terapiju i radim neke vjezbe ali-pomoci nikad dosta tako da sad upijam svo znanje o tome:-)
Hval |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mozda tu nadjes sta. LINK
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |