tribulus terrestris |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
Zeka
Cita FAQ Joined: 21 Ožujak 2010 Status: Offline Points: 88 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 24 Kolovoz 2010 at 14:35 |
Da li je neko koristio suplement na bazi tribulus
terrestris-a? Kako se pokazao? I da li ga preporucujete? |
|
Zeka
Cita FAQ Joined: 21 Ožujak 2010 Status: Offline Points: 88 |
Post Options
Thanks(0)
|
Niko ne koristi tribulus?
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Gle, ja koliko sam citao o tribulusu, cini mi se ok, mislim da je to jedini nesteroidni proizvod koji povecava razinu testa u tijelu, barem Tepšic tako kaže
|
|
Rijeąeno na PM.
|
|
Indigo
Cita FAQ Joined: 22 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 34 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ak te vec muce hormoni onda uzmi steroide, a ne neke
"zdrave" gluposti, po meni to spada u rang "light" majoneze ako me shvacas. Steroidi nisu toliko losi koliko ljudi misle, samo trebas znat kako ih uzimat. Ako se ne bavis profesionalno bb-om onda ti ne trebaju, a na ovakve stvari ti je glupo bacat novac. |
|
pantera78
Cita FAQ Joined: 28 Rujan 2010 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
pantera78
Cita FAQ Joined: 28 Rujan 2010 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobro govoris ,makar nije los tribulus
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jako ste pametni. Decku od š5 godina savjetujete da uzima steroide.
|
|
Rijeąeno na PM.
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prvo se educiraj o temi kojoj govoriš, pa onda piši. Molim bez daljnjih komentara o anabolicima ukoliko niste upoznati blisko s tom tematikom. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Imam doma 2 neotvorene bocice i cekaju da krenem sa definicijom opet pa cu to dodat i istestirat pa javim iskustva dal sam vidio kakave promjene u treningu a i van njega |
|
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
Najbolje ceš vidjet promjene ak ceš ic provjeravat razinu testa tokom kure tim tribulusom, ono, odeš provjerit prije neg ceš uzmimat i nakon par tjedana, tam u sredini kure a i mene bi ful zanimalo jel bi bilo kakve razlike u razini testa
|
|
Rijeąeno na PM.
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Budem išao provjeravat sigurno jer me zanima, vec sam se raspitao, jedno 300 kuna je test ak jbga, bum dao pa kud puklo.Zato nisam ni uzimao do sad jer nisam htio da ne provjerim prije-poslje
|
|
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
e ak ceš to provjeravat, daj mi pukni na PM rezultate ak nije frka, baš me zanima hocel djelovat
|
|
Rijeąeno na PM.
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
i mene zanima djelovanje,iako nikad bas nisan razmislja da to kupin |
|
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
Naravno, vjerujem da ce sve zanimat. bum to napravio cim si posložim malo neke stvari do kraja |
|
hrc007
Viden/a u gymu Joined: 05 Srpanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 111 |
Post Options
Thanks(0)
|
cekamo...
|
|
I hated every minute of training, but I said, ''Don’t quit. Suffer''
Muhamed Ali |
|
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
razmisljas o preparatima koji ne funkcioniraju (tribulus) i vanjskom unosu testosterona (koji mehanizmom povratne sprege inhibira vlastitu proizvodnju testosterona), trebao bi za pocetak svladati upotrebu standardnih BB alata - zlice, vilice i noza, a i pobrinuti se za adekvatnu kolicinu odmora. |
|
mrtav hladan
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |