Dehidracija |
Post Reply |
Author | |
nova
Viden/a u gymu Joined: 04 Listopad 2007 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 04 Listopad 2007 at 10:56 |
Molim lijepo za savjet. Imam 40 godina i krenula sam na fitness zbog zelje za gubljenjem tezina. Vjezbala sam nepromisljeno 5 dana uzastopno i iako sam pila dosta vode doslo je do dehidracije organizma prije tri dana. Sada se dobro osjecam te me zanima sljedece - koliko pocetnik moze ici tjedno na trening i koliko se nakon ovog dogadjaja moram odmarati. Radim kruzni trening, vjezbe zagijravanja i istezanja te sve vjezbe 3xš5
|
|
nova
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kao pocetnik dobro je otici 2x tjedno prvih 2 tjedna da vidite kako ce misici reagirati na odredjeni tip treninga.
Nakon dehidracije odmorite par dana pa onda krenite prva 2 tjedna 2x pa onda ako cete se dobro osjecat, ako nece biti velike upale misica, krenite treci tjedan 3x ali lagano. Ne isplati se 'naprezat' vise od 3x tjedno za pocetnike jer i misicima treba malo odmora. Edited by Mr G. |
|
nova
Viden/a u gymu Joined: 04 Listopad 2007 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Puno hvala na brzom odgovoru.
|
|
nova
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nema na cemu Savjetovao bih isto tako da se prije zahtjevnijeg vjezbanja posavjetujes sa lijecnikom - odnosno da napravis detaljan pregled kod lijecnika. Da nebi doslo do nekakvih neocekivanih ozljeda. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |