Hi |
Post Reply |
Author | |
tascha
Cita FAQ Joined: 08 Studeni 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 08 Studeni 2010 at 18:13 |
Bok svima,
evo da se predstavim...ja sam Nataša, imam 2š godinu i studentica sam. Bavila sam se 6 godina tckwondo-om, al nažalost zbog bolova u koljenu morala odustati... sada sam se fakat opustila i nadam se da cu ovdje naici na moivirane ljude koji ce i mene malo motivirati za zdraviji život i za sport! |
|
runny
Cita FAQ Joined: 05 Studeni 2010 Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma kreni step by step, di ce ti biti kraj... 6 god trenininga puno govori o tebi, pa i malo opuštanje je dobrodošlo. Dobrodošla i ti |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Welcome!
Ako si se bavila tckwondo-om, znaci da s tobom nema zafrkancije.. Koliko dugo si sad vec bez treninga? Ukljuci se u sve diskusije / teme na forumu. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosla Natasa..
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
tascha
Cita FAQ Joined: 08 Studeni 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
hvala vam...
sad se vec ne bavim 3 i pol godine.... odmah primjetim promjene, pa cak i motivacija pala za vježbanje |
|
imbrod
Cita FAQ Joined: 09 Studeni 2010 Location: ZG Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bok Tascha iliti Nataša
|
|
Viden/a u gymu Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla tascha!
Samo kreni vježbat i pokušaj si odredit što želiš i što ti je u planu da postigneš i da vidiš doci ce volja sama od sebe te još kad se primjete promjene na tijelu jedav ceš cekat trening |
|
misbody
Cita FAQ Joined: 26 Listopad 2010 Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
procackaj po sajtu, ima svega i svacega korisnog.
sretno! |
|
®iga
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobro došla
|
|
Life is like riding a bicycle - in order to keep your balance, you must keep moving. ~ Albert Einstein
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |