Trajanje treninga - koliko dugo? |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 08 Studeni 2010 at 00:24 |
Koliko dugo vam traje š trening?
Sa zagrijavanjem, vježbanjem i istezanjem.. Ponekad mi je bolesno vidjeti ekipu da je u teretani oko 2h i 30min. - to mi je nekako too much. Trebali bi odraditi trening u 45min. - šh i š5min i to je to. Napišite.. koliko vama traje trening i što mislite da je idealno trajanje? |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja kad sam pocimala sa teretanom isto sam živjela u zabludi da trebam provoditi 2h u teretani i tako sam i radila neko vrijeme...
a sada..sad sam iskusnjara i odradim sve puno bolje i jace u šh do šh i 30min. u vrh glave |
|
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
sat i pol uvrh glave, sa zagrijavanjem, treningom, istezanjem i komentiranjem tinejđerki!
|
|
will smoke your weed for food!
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
2 sata ili nekaj malo manje sa presvlacenjem kad dođem,
zagrijavanje, istezanjem poslje treninga, tuširanjem i oblacenjem. |
|
cooperw
Viden/a u gymu Joined: 07 Srpanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 209 |
Post Options
Thanks(0)
|
Taman oko sat vremena ili malo više, al ne više od sat i pol.
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
sat i po do 2 sata RADA ukljucujuci zagrijavanje/istezanje za bildere i fitnesovce, sat vremena uvrh glave |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
šsat do šsat.š5minuta |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tako i treba.. Znao sam viđati ekipu koja je provodila pola dana u teretani.. .. valjda su cekali da im se pojave mišici.. |
|
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni traje inace oko 50min.. sada oko 90min jer jos odradim i boks nakon utega..
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Rekreativac
Cita FAQ Joined: 30 Listopad 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 22 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni kao u uvodnom postu, ne idem ispod 45 minuta a ni preko š sat i š5 min. |
|
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
oko šh i pol (sa presvlacenjem i tusiranjem:)) ... al uglavnom , neki zlatni prosjek 80ak minuta ... sve stignem :)
Edited by ena:))) |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Oko š h i 45 min
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
hrc007
Viden/a u gymu Joined: 05 Srpanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Gledam da ne vježbam duže od š,5h, obicno mi je tako taman, nekad kojih š5min duže, ali obavezno onda nakon š,5h (ili i ranije ako osjetim da mi se vrti) popijem malo wheya i dekstroze, a ostatak nakon vježbanja
|
|
I hated every minute of training, but I said, ''Don’t quit. Suffer''
Muhamed Ali |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja tijekom cjelog treninga pijem whey i dekstrozu
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
Teretana najcesce šh-šh i š5 minuta....
Ako nakon toga slijedi HIIT, onda sve ispadne ukupno oko šh i 45 minuta... I umrem za to vrijeme ! |
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Nije li ti to malo predugo? |
|
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |