Prenategnuti trbušni |
Post Reply |
Author | |
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Studeni 2010 at 21:23 |
Jeste li se ikad preforsirali s trbušnjacima i nategnuli trbušne do te mjere da ste kukali i jaukali pri svakom udisaju, saginjanju i nošenju teških vrecica?
Trenutno me muce prenategnuti trbušni mišici pa pitam iskusne za savjet kako dalje vježbati jer bih htjela održati svoj vježbacki ritam što smanjiti, na što se skoncentrirati i preorijentirati u vježbanju? Thanks Edited by Kate |
|
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
znalo mi se to desiti , dodjem sljedeci dan na trening i napravim par trbušnjaka i nemogu dalje jer sam se dva dana prije ubila s njima
zato najbolje malo ih "ohladiti", nemoj slj.trening ih raditi da te to malo prođe |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zašto vi žene stalno radite te trbušne, nije mi jasno! mislim, je.. sigurno vjerujete da ce vam pomoci u tome da imate ravan i sexy trbuh, ali pobogu... nece baš nešto
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
dianna
Post Options
Thanks(0)
|
a zašt ne ?? ne ocekujem ja da cu imat plocice ko u kupatilu ali zašt nebi radila, naškodit mi nikako ne može
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zato kaj bi drugim vježbama odradile kompletniji trening
,bez trošenja snage i vremena na trbušnjake, obavile veci rad, aktivirale više mišica , potrošile više kalorija i na kraju dobile ravniji trbuh sa manje špekeca gore |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
eto, covjek ti rekao
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
|
dianna
Post Options
Thanks(0)
|
pa radim ja i druge vježbe na kojima osjetim da trbušnjaci rade, npr.mrtvo na ravne noge.....itd....beeeeeeeeeeljj
|
|
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
bp, dl, sq?
|
|
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jooooj, joj, istina, prvenstveno kardio djeluje brže i efikasnije. Ali, mene muce leđa, pa moram ucvrstit trbušne i one stražnje kaj drže kicmu da to štima Zato je zapravo meni fokus na tim fatalnim trbušnima, iako sam npr. ljeti primijetila da od kombinacije puno plivanja i puno puno brzog hodanja + još i ples najbolje i najfinije "iskristaliziraju" plocice |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam godinama bila totalni protivnik trbušnjaka - narocito bocnih jer bih tada izgubila strukic i samo se ukockala (ravno od pazuha do kukova ).
Kako sam trenirala Beachbody, imala sam i te treninge za trbušnjake. Doduše, u 9 tjedana ima samo 8 treninga za trbušnjake, sve ostalo su trbušnjaci dobiveni dizanjima nogu, skakanjima, izdrzajima i sl., ali sam opet postala ljubitelj vježbi za trbušnjake! Naime, radi se o takvim vjezbama koje na najbolje nacine aktiviraju trbušne mišice, ali bez "trbušnjaka" - nikad zadovoljnija! |
|
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
hahhah istina, istina, ja ih inace ne volim, i ne radim izolirano... najvec upalu trbušnih dobijem kad radim good morning... nema bas smisla, al ono, zadnja loža gori , al zato i trbušnjaci najbolje su mi vježbe za core... |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |