Sam svoj majstor |
Post Reply |
Author | |
DrydeN
Viden/a u gymu Joined: 26 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 16 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Listopad 2007 at 22:12 |
Evo ja sam u teretani mjesec i nesto, malo sam probavao vjezbe i " privikavao " se na BB svijet, cilj mi je dobivanje misicne mase pa sam sastavio svoj program po kojem trenutno radim i zanima me komentar iskusnijih vjezbaca : PON: Gornji dio prsa + trbuh UTO: Biceps SRI: Triceps + trbuh CET: /////// odmor ///// PET: Prsa + trbuh SUB: Ramena + noge NED: Leda |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nema smisla da imas trening u kojem odradis samo biceps i nista vise.
Ovako, ovo sta cu ti sad napisat je 'standardni' trening i probaj po njemu vjezbat: PON: Ledja, triceps, trbuh SRI: Ramena, noge PET: Prsa, biceps, trbuh Kardio mozes isto ubacit tu i tamo. |
|
DrydeN
Viden/a u gymu Joined: 26 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 16 |
Post Options
Thanks(0)
|
to je samo 3 puta tjedno, a ja bi htio neki sa 5-6 dan treniranja tjedno jer volim ici u teretanu i super se osjecam nakon treninga, a kad imam 3 puta tjedno onda svaki put bi morao ostat skoro 2 sata, a htio bi svaku skupinu napravit maksimalno efikasno, a ne kad radim recimo prsa pa se vec umorim onda nemogu kako treba napravit biceps ..., a utorkom skupa s bicepsom napravim koju vjezbu i za podlakticu
|
|
DrydeN
Post Options
Thanks(0)
|
a sto se tice kardia mislim da cu ga izbacit dok sam na masi, to cu kasnije na defki forsirat
|
|
DrydeN
Post Options
Thanks(0)
|
eh da znam sta bi mogao popravit, ubacim biceps + noge ponedjeljkom, a ramena radim samostalno jer za njih ima vise vjezbi nego za biceps jel to popravlja stvar ? |
|
DrydeN
Post Options
Thanks(0)
|
evo ovako cu radit PON: G. Prsa + TRBUH UTO: BIC + NOGE SRI: TRIC + Trbuh CET: //// ODMOR //// PET: PRSA SUB: RAMENA + TRBUH NED: LEDA neznam jedino jeli smeta ako radim ramena odma dan nakon prsiju, ali mislim da ce ovo izaci na dobro |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |