Christina Vargas - osobna trenerica |
Post Reply |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Studeni 2010 at 17:01 |
|
Evo još malo motivacije FITovcima..
Christina Vargas: Informacije: * Visina: š50 cm * Dob: 25 godina * Težina: 44 kg * Rodni grad: Boston, Massachusetts * Trenutno prebivalište: Las Vegas, Nevada * Zanimanje: Profesionalna natjecateljica po IFBB-u, osobni trener na ChristinaVargas.net, vlasnica VargasBikinis.com, fitness model, hostesa * Ljubavni status: Zarucena Raspored treninga: Ponedjeljak: ramena i trbušni mišici; utorak: noge; srijeda: cardio i trbušni mišici; cetvrtak: leđa; petak: odmor ili cardio; subota: ruke i trbušni mišici; nedjelja: cardio ili odmor Primjer treninga (leđa i noge): zgibovi širokim hvatom, 4xš2; povlacenja na lat spravi, 3xš5, š2, š0; jednorucno veslanje, 3xš5, š2, š0; leđna ekstenzija, 2x50; pliometrijski cucnjevi, 4x20, u superseriji sa sjedecim nožnim pregibom, 4x20 Najdraža hrana Taco Bell, Starbucks, i obožavam slatkiše, kuhanje i pecenje svih vrsta hrane. Intervju s Christinom Vargas: http://www.simplyshredded.com/christina-vargas-interview.htm l što kažete na ovu osobnu trenericu i natjecateljicu? |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo još slika:
Edited by Zoki |
||
|
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kako je malena!
"Raspored treninga: Ponedjeljak: ramena i trbušni mišici; utorak: noge; srijeda: cardio i trbušni mišici; cetvrtak: leđa; petak: odmor ili cardio; subota: ruke i trbušni mišici; nedjelja: cardio ili odmor" pa nije ništa drugaciji od ostalih, a i sam primjer mi nekak "standardno" izgleda... Jamie Eason mi je puno bolja! |
||
LiveStrong
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jep, na slikama ne izgleda toliko, al š50cm zvuci veoma nisko.. |
||
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Viši samo od nje skoro 40 cm i teži 50-ak kg, cool |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Teži si od nje nego što je ona teška....
|
||
Brunhilda
Viden/a u gymu Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
džepno izdanje
ali može biti motivacija |
||
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
baš je slatka ima 3x tjedno kardio...stvarno je red da i ja to pocnem
|
||
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ovakve noge na osobi od š50 cm su katastrofa, treba valjda raditi na tome da ih izduzi(makar vizuelno) a ne da ih zbudzi.
Inace š50 cm jeste jako malo, ja sam visoka izmedju š55 i š60 pa sam minijaturna...Za nju mogu samo misliti kolicna je! Edited by Morrighan |
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa nrznam, na slikama njene noge izgledaju bolesno dobro........pogotovo na zadnjoj slici, ja joj nebi bas nisi oduzeo nit dodao.........ok sebe mozda
|
||
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
To je stvar ukusa, ja patim od jakih nogu(mozda mi i ne bi toliko smetale da imam duze noge pa bi se ti misici lepse rasporedili) i uzasno ne volim izrazito misicave zenske noge, pogotovo ako su masivne i nabudzene kao njene, mogu samo misliti na sta lice takvi misici na tako kratkim nogama...
Edited by Morrighan |
||
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
i meni su noge too much, ali izgleda dobro na fotkama, kad ne vidiš kolko je niska
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a ne moraju sve žene izgledati isto... mala je i ima savršeno tijelo..... nekom se sviđa... nekom ne... i to je to....
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |