Omega 3 |
Post Reply |
Author | |||
sposnimcute
Cita FAQ Joined: 02 Rujan 2010 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 10 Studeni 2010 at 19:17 |
||
Istice mi zaliha Myproteinove Omege 3 i sad tražim alternativu.
Nisam upucen u ostalu ponudu, pa koje riblje bi bilo isplativo (i EPA/DHA prihvatljivo). Myproteinova je imala EPA/DHA 825/550mg. Znam da ima dosta neisplativih š80/š20, pa pitam. Edited by sposnimcute |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
moja myprotein omega tek treba stic uzmi ono iz ljekarne, a isto to imaš na domacem site-u, proteka mislim, za narucit riblje ulje iz jetre bakalara..al je odvratno za popi... il da naruciš izvana preko neta |
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja sam mislio da lik više ne nabavlja |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
noob, pa naravno da ne nabavlja taj imam druge izvore |
|||
Rekreativac
Cita FAQ Joined: 30 Listopad 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 22 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ne znam jesi li u mogucnosti nabaviti Carlson-ovo riblje
ulje, mi ga u BiH nemamo te ga ja nabavljam preko ebay-a Jedna mjerica od 5 ml ima : http://www.healthy-oil- planet.com/images/carlsonfishoilingredients.jpg Edited by Rekreativac |
|||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ovo si znam narucit kad sam pri lovi, ovaj gornje
pakiranje, al ovo dole je najveci koncentrat EPA/DHA koji sam vidio od svih ulja.......jedino je skupo sa poštarinom.........250 kuna , to je š,5x više od onog myprot Jedino kaj sam siguran da je najcišce i najkvalitetnije ulje koje možeš dobit jer se tvornica bavi samo i iskljucivo proizvodnjom toga i ima hrpu atesta i svega.... http://www.bodybuilding.com/store/asc/sea.html ili ova bomba koncentrirana dolje :)) http://www.bodybuilding.com/store/asc/hp.html |
|||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||
stigla mi tekuca omega za 4 dana dalila cujemo se na msnu ak te još zanima omega |
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
nekuzin ovo stigla mi tekuca omega za 4 dana. mislis stize za 4 dana? ja iman jos 3 i po boce myproteinove,a ako ti nabavljas to ili nesto slicno i mene zanima od koga i po kojoj cifri |
|||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||
imaš pm |
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
vidija san thx
|
|||
Rekreativac
Cita FAQ Joined: 30 Listopad 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 22 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
moze i meni taj pm vezano za dolazak ribljeg ulja za 4 dana? :)
|
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Thorn, prestani sa švercanjem - morat cemo neke sankcije uvesti.. |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
hrc007
Viden/a u gymu Joined: 05 Srpanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
I ja bih tu Omegu
Dosta mi je ove iz apoteke EPA/DHA š80/š20 |
|||
I hated every minute of training, but I said, ''Don’t quit. Suffer''
Muhamed Ali |
|||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||
ajde nabavim i tebi koju bocicu |
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ne zaista. Riješavajte sve to preko PM-a. Ne dozvoljavam više ovako. |
|||
|
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |