cooperw |
Post Reply | Page 123> |
Author | |||
cooperw
Viden/a u gymu Joined: 07 Srpanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 209 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Studeni 2010 at 14:43 |
||
Godine: 2š Uploaded with ImageShack.us |
|||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
to je menza
Ti jedeš ko neki mišek mali! Moraš si pojacat te obroke da budeš u kalorijskom suficitu ak želiš radit na mišicnoj masi! Ovaj prvi međubrok je koma, nije to ni pravi međuobrok u biti jer to nije obrok, a pogotovo jer se kosi s tvojim ciljevima, a još k tome, ok je ovo voce - ali, gdi su PROTEINI u tom obroku? Za tebe, barem 2 - 2,5 g po kilogramu mišica dnevno. I ja bi malo pojela ugljikohidrata i nakon treninga, ne ih ostavljala za 2 sata nakon! |
|||
LiveStrong
|
|||
cooperw
Viden/a u gymu Joined: 07 Srpanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 209 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hvala na komentaru, kritike su dobrodošle. |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hej, pazi.. tezi tome da imas dnevno oko 5 pravih obroka.. Znaci obroci koji ce imat puno UH i dovoljno proteina. Kad se radi na masi, vazni su ugljikohidrati. Vocka nikako nije medjuobrok. Medjuobrok bi ti bio zobene+whey..
Nakon treninga ti ne treba toliko whey-a, radije ga jedi sa zobenima.. a u PWM stavi š,5 mjerice whey-a + 3 mjerice dekstroze (imas za kupit u DM-u Traubenzucker).. sami proteini u PWM-u nemaju smisla... |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
Mini me
Mixa shakeove Joined: 19 Travanj 2010 Location: Miami Status: Offline Points: 685 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
šta fali nogama?
meni se cine ok |
|||
Obstacles are what you see when you take your eyes off your goal.
Stay focused. |
|||
svinjica
Cita FAQ Joined: 26 Rujan 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
jedino su listovi malo slabi, al za kilažu je ok, ici ce to gore kad ovaj rucak bude x3 |
|||
cooperw
Post Options
Thanks(0)
|
||
Budem se potrudio to nabavit dok dobijem love... i ovako moram cijelu kucu pretražit dok sam gladan a nije rucak. |
|||
cooperw
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
he he.. cuj, zobene su najjeftiniji izvor UH, a mislim najzdraviji... kila je š0kn, tako da dnevno da pojedes 300g, to ti je 3kn.. Dekstroza ti pola kile kosta oko š2kn, a to ti je za š0 treninga.. |
|||
|
|||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
a listove teško da ce moc puno promijenit kad su geneteski uvjetovani--- daj jednu fotku sa stisnutim kvadricepsima... |
|||
LiveStrong
|
|||
cooperw
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
zika
Post Options
Thanks(0)
|
||
koje ti kupuješ??? ja platim pola kile toliko |
|||
LiveStrong
|
|||
svinjica
Cita FAQ Joined: 26 Rujan 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ma nemoj se srdit, niš ja ne kažem, super si ti s obzirom na kilažu, i bit ce to još sam bolje |
|||
Mini me
Mixa shakeove Joined: 19 Travanj 2010 Location: Miami Status: Offline Points: 685 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
pa ima u konzuma neke za šš kn kila |
|||
Obstacles are what you see when you take your eyes off your goal.
Stay focused. |
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
tj, š4 kn kila.. Prima Vita.. tako nekako.. |
|||
|
|||
zika
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja kupujem ove, stvarno su mi najbolje Te platim u Konzumu š0kn 500gr i ne znam ko jede zobene uz svijece, al dobro nisam mogla bolju nac |
|||
LiveStrong
|
|||
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |