Moj plan prehrane |
Post Reply |
Author | |
markec88
Viden/a u gymu Joined: 20 Sijecanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 105 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Studeni 2010 at 21:23 |
Faza punjenja
8h trans-x 9,30h š50gr zobenih+mlijeko+mjerica whey-a šš-š2,30h trening (teretana) x3 tjedno š2,30 trans-x + whey š3,š5 riža + tunjevina ( ili neki ostali oblik ugljikohidrata i proteina) š6h rucak (obicno povrce i piletina) š7h trans-x posao š7-24 marenda u 20h pašta+meso 24,00h trans-x 24,20h prije spavanja 250 gr posnog sira i puno vode tijekom dana imam 63kg / š83 cm 22 god. cilj mi je dobit na masi da li sam dobro složio plan prehrane? Edited by markec88 |
|
Moľeą sve ąto hoćeą, samo trebaą znati ąta ľelią.
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Trans-x, pretpostavljam da je to kreatin koji te baci u trans?
šala, nego, nije loše složeno sve skupa, eventualno uz rucak ubaci još neki izvor ugljikohidrata i navecer uz taj posni neke masti i to bi bilo odlicno. Btw, zašto toliko kreatina ak je to kreatin uopce? Kakav ti je trening? EDIT: e da, u pwm ubaci još neki izvor brzih ugh, dekstroza ili komad bijelog kruha il neš slicno... Edited by soner_9393 |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
markec88
Viden/a u gymu Joined: 20 Sijecanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 105 |
Post Options
Thanks(0)
|
- neznam šta bi mogao uzet uz posni ( možda šaku badema )
- za rucak, ubacit ugljikohidrate.. može - trening mi je 3 puta tjedno prsa biceps, ramena triceps, noge ramena trbuh. - ne treba u pwm obrok šecer.. jer trans-x ima u sebi šecera - to je faza punjenja pa zato toliko kreatina. EDIT: je to dobro ili imate još nešto za dodat? hvala Edited by markec88 |
|
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Možeš bademe uz posni, naravno.
Kakav je sastav tog trans-xa? |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
larisa17
Cita FAQ Joined: 20 Studeni 2010 Status: Offline Points: 22 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozdrav,
nova sam i ne snalazim se uopce i ispricavam se sto ovako upadam! . mogu li ovdje postavit svoje pitanje posto je vezano uz prehranu? |
|
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
Možeš postavit pitanje i ovdje, a možeš i otvoriti svoju temu, kako hoceš
|
|
Rijeąeno na PM.
|
|
larisa17
Post Options
Thanks(0)
|
evo postavit cu ovdje!
imam š7 godina. visoka sam š62 i imam 55 kg. moja zelja je skinut masno tkivom i zadrzat misice max. pocela sam ujutro na taste brzo hodat cca. 45 min do š h. uvela sam 5-6 manjih obroka ( razmak cca.2 h),samo ujutro jedem uh i to 50-š0š g razenog kruha ostali obroci su p i m. prehrana mi se sastoji od posnog,pilecih prsa,jaja, tune itd. uz zelenjavu . izbacila sam slatkise i te gluposti jedino š-2 puta tjedno popijem na ex pola litre cokoladnog mlijeka .pa me zanima jel mi prehrana u redu ? unosim š000 kcal dnevno mislim da je to za moju visinu i tezinu dovoljno. |
|
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
Podebljaj kcal za još par stotina, ajmo rec na š300 kcal
Ovo ostalo je ok, jel treniraš s utezima, teretana i to? |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
larisa17
Post Options
Thanks(0)
|
ok, poslusat cu savjet . samo me zanima tih 300 kcal da dolazi iz proteina il masti? u teretanu cu krenut za nekih 4 tjedna( prije nemogu jer mi je i skola i praksa u istom danu). i jos nesto, ne uzimam nikakve dodatke prehrani tipa whey i oslato pa neznam ako mi je potrebno da pocnem uzimat?
|
|
markec88
Post Options
Thanks(0)
|
E Larisa, zaspama mi post
@Soner: Sastav Trans-x ( vec sam uzeo i odlucio da cu to uzimat) http://www.fitness-ducan.com/product_info.php?cPath=23&p roducts_id=53 EDIT: Imao sam upalu pluca i bio 8 dana u bolnici i sad 8 dana na mirovanju doma, sutra idem vadit krv pa cu vidjet šta ce mi reci, nadam se da ce me pustit da treniram od drugog tjedna... Edited by markec88 |
|
|
|
larisa17
Post Options
Thanks(0)
|
sory
|
|
markec88
Post Options
Thanks(0)
|
Ma sve 5 ako si iz Pule možemo dogovorit neko pice EDIT: pa da podjelimo malo znanje o prehrani i treningu Edited by markec88 |
|
|
|
larisa17
Post Options
Thanks(0)
|
nisam iz Pule...iz Zagreba sam .pa ak ti se ide do zg mozemo na pice
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |