Trcanje unazad?! |
Post Reply |
Author | |
DarkGift
Viden/a u gymu Joined: 23 Travanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 33 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 23 Listopad 2007 at 22:59 |
Dali ima razlike u trcanju unazad i unaprijed s obzirom na opterecenja misica?
Npr: Ako trcimo unazad dali mozda pate zglobovi pa nije preporucljivo ili radi vise zadnja loza ? |
|
When we lose just about everything we are ready to do anything
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mislim da trcanje unazad nema nekakvog smisla.
Jedino se mozes ozljediti. |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Mihaela
Viden/a u gymu Joined: 10 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 32 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ej! Mislim da nisi u pravu...od nas su na tjelesnom profesori uvijek trazili i trcanje unazad i bocno trcanje. Ne vjerujem da su to bezveze izmislili. Strucnjaci kazu da je trcanje unazad puno zdravije, manje opterecuje zglobove, zaposljava i najuspavanije misice i trosi mnogo vise kalorija...
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Aj nam pliz daj link di to mozemo procitati. |
|
pere
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 21 |
Post Options
Thanks(0)
|
E Mihcla to trcanje unazad na tjelesnom iskljucivo je sluzilo zagrijavanju i nicime drugom, i nije se trcalo mnogo nego krug ili dva. Sumnjam da bi netko mogao besprijekorno i efikasno trcati bar pola sata u nazad. Zanima me koji su to " STRUcNJACI " !!!!!!!!! |
|
Mihaela
Viden/a u gymu Joined: 10 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 32 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne znam, mozda sam u krivu, ali zar nema dovoljno "normalnih" vjezbi za zagrijavanje od trcanja unazad? Ako i je samo za zagrijavanje znaci da ipak koristi tijelu i sluzi necemu... http://www.vjesnik.hr/pdf/2006%5C08%5Cšš%5C40A40.PDF Edited by Mihcla |
|
DarkGift
Viden/a u gymu Joined: 23 Travanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 33 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja isto mislim da trcanje unazad ima nekog efekta zato sto to nitko ne radi i zato sto se svi gibamo ravno a konkretno pitam jer pri recimo bilo kojem udarcu u nekoj borilackoj vjestini micanje u stranu i unazad je mnogo cesce koristeno negoli samo unaprijed. (Probat cu pa ako ostanem ziv javim vam)
|
|
When we lose just about everything we are ready to do anything
|
|
jurica
Viden/a u gymu Joined: 29 Listopad 2007 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
hahaha, da mi je vidjet nekog da na atletskoj stazi trci unazad, hahaha
|
|
The Dario
Viden/a u gymu Joined: 04 Rujan 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 40 |
Post Options
Thanks(0)
|
sto se tice trcanja unazad neznam nista o tome, ali posto sam kosarkas krecite se ljevo-dessno tako sto ce te:
rasirite malo noge i savijte kolljena, ledja vam moraju bit ravna, ruke paralelno od nogu, ah imam problema s objasnjavanjem evo vam slika, krecete se par metara u jednu stanu pa brzo promjenite smjer u drugu.... djeluje, samo se zagrijte prije toga :) |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |