Nepodnosljivo neutoljiv apetit |
Post Reply | Page 12> |
Author | |||
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 16 Studeni 2010 at 20:53 |
||
U poslednjih par dana imam problem sa apetitom u smislu da nikako, sta god i koliko god jela ne mogu da se zasitim, budem gladna vrlo brzo i nema sta ne bih jela(na Junk mi uglavnom ispadaju oci, a bas mi se retko kad desava da mi se nesto od tih gluposti toliko danima jede, nepopustljivo), a najvise mi se od svega jede neko pecivo i nesto slatko, i tako ja placem svaki put kad prodjem pored pekare koliko mi se to jede...
A obroci mi uopste nisu losi ni siromasni, uglavnom je to neko meso, piletina + povrce, zitarice za dorucak, voce u medjuobrocima, nemasni jogurt...Nije kao da jedem gluposti pa sam vecito gladna :/ Nikad mi se ovo nije desavalo i uzasno me nervira. Je'l se desavalo nekome i kako ste suzbili to? Ili mi je jedina razumna opcija da proverim krvnu sliku...A to me nekako plasi |
|||
*La_La*
Cita FAQ Joined: 14 Studeni 2010 Status: Offline Points: 81 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
događa se i meni, osobito kad pazim na prehranu jer onda cijelo vrijeme mislim o tome što smijem što ne smijem pojest...danas mi je evo trebao bit dan pražnjenja; dan sam zapocela dobro i na kraju sam smazala 7 komada leline pite,red cokolade,klipic s pekmezom,dvije šnite kruha i sad jedem kokice...eh :/ |
|||
Winners never quit and quitters never win.
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
jao jao jao pa znaci ubrzanog metabolizma, što je tu loše da se otvara tema negativnog predznaka? |
|||
*La_La*
Cita FAQ Joined: 14 Studeni 2010 Status: Offline Points: 81 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja se i dalje debljam xD
|
|||
Winners never quit and quitters never win.
|
|||
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Moguce, ali moja prehrana, iako pazim na nju, uopste nije toliko rigorozna i nisam potpuno eliminisala neke lose stvari pa da mi telo to vecitotrazi, navikla sam nekako tako da ne znam koji mi je klinac...
Pa nemam pojma od cega bi se ubrzao kada mi se nista znacajno nije menjalo u prehrani i fizickoj aktivnosti :S I nekako mi nije normalno da stagod da pojedem budem gladna posle 2 sata, a nekako mi nije do toga da podebljavam porcije i trpam u tanjir, iskreno, ja mislim da za jednu sitnu osobu porcije koje ja jedem uopste nisu male koliko bi trebale da budu pa me i blam malo A i ta nepodnosljiva potreba za pecivom i slatkisima i junkom Jedino meni razumno objasnjenje je da mi verovatno fali nesto u organizmu i da se to ispoljava u vidu impulsa koje mi telo salje...tako sto bih slistila sve pred sobom. |
|||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
test si kupi
|
|||
Strong is the new skinny.
|
|||
Morrighan
Post Options
Thanks(0)
|
||
Aahahahahahahahahahahahha, a niiiije, proslo me pre dve nedelje a od tada nisam...You know... Pa nije zato sigurno ((:
Nemoj me prepadati bre |
|||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
nisam odolila ipak sam te navela na racunicu... SUCCESS
|
|||
Strong is the new skinny.
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Morrighan glad je dobar znak, samo ju treba iskoristiti na pozitivan nacin, a ne loše konzumirajuci odmah junk. Te potrebe za junkom mogu vrlo cesto biti manifestacije nedostatka određenih minerala/vitamina i drugih spojeva u tijelu i mogu se riješiti konzumacijom zdravih namirnica. Tako je, psiha (kak obožavam tu rijec...) igra važnu ulogu jer junk nam ne treba. A sad razlog zbog kojeg ti se odjednom javila glad - najbolje bi trebala ti znat. Razmotri još koji put moguce uzroke. Edited by ThornOfFaith |
|||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
jednostavno vise stresa? |
|||
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
|||
larisa17
Cita FAQ Joined: 20 Studeni 2010 Status: Offline Points: 22 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja imam problema s tekucinom neki dan popila litru cokoladnog mlijeka u š0 min. .
|
|||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
To ti nikako ne valja osim poslje treninga , tad nije bad, al ovak rokat cokoladno je junk, nema neke razlike od cokolade prevelke i gluposti
|
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
to ti je odlican PWM, možeš poslije svakog treninga s utezima roknut litru cokoladnog bez kajanja |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
larisa17
Cita FAQ Joined: 20 Studeni 2010 Status: Offline Points: 22 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ma znam, bio je trening prije toga al ipak i previse cokoladnog
|
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
pa baš poslije svakog..hmm..kad neke vidim kako treniraju nebi im dala ni da salatu pojedu poslije Morrighan, opusti se i pojedi taj vražji junk ako ti se jede, proci ce te - kod mene pali |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
Morrighan
Post Options
Thanks(0)
|
||
Uf, proslo me je, al' bilo je cupavo, mogu ti reci Sreca, zelja za pecivom me je prosla istog trenutka kad sam pojela neko s...anje iz pekare, bilo je dovoljno da mi utoli zelju Sad sam manje gladna, hvala Bogovima, uspevam da se nahranim, sto do skoro nije bio slucaj...Pajbg, ne mogu ni ja jesti svaka 2 sata, napor je to ((: Nekad se pitam kako nekad toliko hrane moze da stane u tako patuljastu osobu! |
|||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |