New Posts New Posts RSS Feed - Nepodnosljivo neutoljiv apetit
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Nepodnosljivo neutoljiv apetit

Post Reply Post Reply Page  12>
Author
Morrighan View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Morrighan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Nepodnosljivo neutoljiv apetit
    Posted: 16 Studeni 2010 at 20:53
U poslednjih par dana imam problem sa apetitom u smislu da nikako, sta god i koliko god jela ne mogu da se zasitim, budem gladna vrlo brzo i nema sta ne bih jela(na Junk mi uglavnom ispadaju oci, a bas mi se retko kad desava da mi se nesto od tih gluposti toliko danima jede, nepopustljivo), a najvise mi se od svega jede neko pecivo i nesto slatko, i tako ja placem svaki put kad prodjem pored pekare koliko mi se to jede...

A obroci mi uopste nisu losi ni siromasni, uglavnom je to neko meso, piletina + povrce, zitarice za dorucak, voce u medjuobrocima, nemasni jogurt...Nije kao da jedem gluposti pa sam vecito gladna :/
Nikad mi se ovo nije desavalo i uzasno me nervira.

Je'l se desavalo nekome i kako ste suzbili to? Ili mi je jedina razumna opcija da proverim krvnu sliku...A to me nekako plasi
Back to Top
*La_La* View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote *La_La* Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 Studeni 2010 at 20:58
Originally posted by Morrighan Morrighan wrote:

U poslednjih par dana imam problem sa apetitom u smislu da nikako, sta god i koliko god jela ne mogu da se zasitim, budem gladna vrlo brzo i nema sta ne bih jela(na Junk mi uglavnom ispadaju oci, a bas mi se retko kad desava da mi se nesto od tih gluposti toliko danima jede, nepopustljivo), a najvise mi se od svega jede neko pecivo i nesto slatko, i tako ja placem svaki put kad prodjem pored pekare koliko mi se to jede...

A obroci mi uopste nisu losi ni siromasni, uglavnom je to neko meso, piletina + povrce, zitarice za dorucak, voce u medjuobrocima, nemasni jogurt...Nije kao da jedem gluposti pa sam vecito gladna :/
Nikad mi se ovo nije desavalo i uzasno me nervira.

Je'l se desavalo nekome i kako ste suzbili to? Ili mi je jedina razumna opcija da proverim krvnu sliku...A to me nekako plasi

događa se i meni, osobito kad pazim na prehranu jer onda cijelo vrijeme mislim o tome što smijem što ne smijem pojest...danas mi je evo trebao bit dan pražnjenja; dan sam zapocela dobro i na kraju sam smazala 7 komada leline pite,red cokolade,klipic s pekmezom,dvije šnite kruha i sad jedem kokice...eh :/
Winners never quit and quitters never win.
Back to Top
ThornOfFaith View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 Studeni 2010 at 21:11

jao jao jao

pa znaci ubrzanog metabolizma, što je tu loše da se otvara tema negativnog predznaka?

Back to Top
*La_La* View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote *La_La* Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 Studeni 2010 at 21:18
  ja se i dalje debljam xD
Winners never quit and quitters never win.
Back to Top
Morrighan View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Morrighan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 Studeni 2010 at 21:23

Originally posted by *La_La* *La_La* wrote:

događa se i meni, osobito kad pazim na prehranu jer onda cijelo vrijeme mislim o tome što smijem što ne smijem pojest.

Moguce, ali moja prehrana, iako pazim na nju, uopste nije toliko rigorozna i nisam potpuno eliminisala neke lose stvari pa da mi telo to vecitotrazi, navikla sam nekako tako da ne znam koji mi je klinac...

Originally posted by ThornOfFaith ThornOfFaith wrote:

jao jao jao

pa znaci ubrzanog metabolizma, što je tu loše da se otvara tema negativnog predznaka?

Pa nemam pojma od cega bi se ubrzao kada mi se nista znacajno nije menjalo u prehrani i fizickoj aktivnosti :S I nekako mi nije normalno da stagod da pojedem budem gladna posle 2 sata, a nekako mi nije do toga da podebljavam porcije i trpam u tanjir, iskreno, ja mislim da za jednu sitnu osobu porcije koje ja jedem uopste nisu male koliko bi trebale da budu pa me i blam malo

A i ta nepodnosljiva potreba za pecivom i slatkisima i junkom Jedino meni razumno objasnjenje je da mi verovatno fali nesto u organizmu i da se to ispoljava u vidu impulsa koje mi telo salje...tako sto bih slistila sve pred sobom.

Back to Top
chaxy View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote chaxy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 Studeni 2010 at 21:53
test si kupi
Strong is the new skinny.
Back to Top
Morrighan View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Morrighan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 Studeni 2010 at 21:55
Aahahahahahahahahahahahha, a niiiije, proslo me pre dve nedelje a od tada nisam...You know... Pa nije zato sigurno ((:

Nemoj me prepadati bre
Back to Top
chaxy View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote chaxy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 Studeni 2010 at 22:00
nisam odolila ipak sam te navela na racunicu... SUCCESS
Strong is the new skinny.
Back to Top
ThornOfFaith View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17 Studeni 2010 at 00:17

Morrighan glad je dobar znak, samo ju treba iskoristiti na pozitivan nacin, a ne loše konzumirajuci odmah junk. Te potrebe za junkom mogu vrlo cesto biti manifestacije nedostatka određenih minerala/vitamina i drugih spojeva u tijelu i mogu se riješiti konzumacijom zdravih namirnica. Tako je, psiha (kak obožavam tu rijec...) igra važnu ulogu jer junk nam ne treba.

A sad razlog zbog kojeg ti se odjednom javila glad - najbolje bi trebala ti znat. Razmotri još koji put moguce uzroke.

Edited by ThornOfFaith
Back to Top
crna_kej View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote crna_kej Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17 Studeni 2010 at 10:16
Originally posted by Morrighan Morrighan wrote:

Originally posted by *La_La* *La_La* wrote:

događa se i meni, osobito kad pazim na prehranu jer onda cijelo vrijeme mislim o tome što smijem što ne smijem pojest.

Moguce, ali moja prehrana, iako pazim na nju, uopste nije toliko rigorozna i nisam potpuno eliminisala neke lose stvari pa da mi telo to vecitotrazi, navikla sam nekako tako da ne znam koji mi je klinac...

Originally posted by ThornOfFaith ThornOfFaith wrote:

jao jao jao

Pa nemam pojma od cega bi se ubrzao kada mi se nista znacajno nije menjalo u prehrani i fizickoj aktivnosti :S I nekako mi nije normalno da stagod da pojedem budem gladna posle 2 sata, a nekako mi nije do toga da podebljavam porcije i trpam u tanjir, iskreno, ja mislim da za jednu sitnu osobu porcije koje ja jedem uopste nisu male koliko bi trebale da budu pa me i blam malo

A i ta nepodnosljiva potreba za pecivom i slatkisima i junkom Jedino meni razumno objasnjenje je da mi verovatno fali nesto u organizmu i da se to ispoljava u vidu impulsa koje mi telo salje...tako sto bih slistila sve pred sobom.

jednostavno vise stresa?

ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
Back to Top
larisa17 View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote larisa17 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 Studeni 2010 at 20:39
ja imam problema s tekucinom neki dan popila litru cokoladnog mlijeka u š0 min. .
Back to Top
The Phoenix View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote The Phoenix Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 Studeni 2010 at 20:42
  To ti nikako ne valja osim poslje treninga , tad nije bad, al ovak rokat cokoladno je junk, nema neke razlike od cokolade prevelke i gluposti
Back to Top
soner_9393 View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote soner_9393 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 Studeni 2010 at 20:47
Originally posted by larisaš7 larisaš7 wrote:

ja imam problema s tekucinom neki dan popila litru cokoladnog mlijeka u š0 min. .

to ti je odlican PWM, možeš poslije svakog treninga s utezima roknut litru cokoladnog bez kajanja
Rijeąeno na PM.
Back to Top
larisa17 View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote larisa17 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 Studeni 2010 at 20:47
ma znam, bio je trening prije toga al ipak i previse cokoladnog
Back to Top
Gym_girl View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gym_girl Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26 Studeni 2010 at 21:56
Originally posted by soner_9393 soner_9393 wrote:

Originally posted by larisaš7 larisaš7 wrote:

to ti je odlican PWM, možeš poslije svakog treninga s utezima roknut litru cokoladnog bez kajanja

pa baš poslije svakog..hmm..kad neke vidim kako treniraju nebi im dala ni da salatu pojedu poslije

Morrighan, opusti se i pojedi taj vražji junk ako ti se jede, proci ce te - kod mene pali
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."

Nutricionist & Fitness instruktor
PN Certified Coach

e-mail: [email protected]

www.instagram.com/me_better365/

Back to Top
Morrighan View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Morrighan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26 Studeni 2010 at 22:43
Originally posted by Gym_girl Gym_girl wrote:

Morrighan, opusti se i pojedi taj vražji junk ako ti se jede, proci ce te - kod mene pali

Uf, proslo me je, al' bilo je cupavo, mogu ti reci Sreca, zelja za pecivom me je prosla istog trenutka kad sam pojela neko s...anje iz pekare, bilo je dovoljno da mi utoli zelju

Sad sam manje gladna, hvala Bogovima, uspevam da se nahranim, sto do skoro nije bio slucaj...Pajbg, ne mogu ni ja jesti svaka 2 sata, napor je to ((:
Nekad se pitam kako nekad toliko hrane moze da stane u tako patuljastu osobu!

Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  12>
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.