hir gouz nating! |
Post Reply | Page 123 12> |
Author | |||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Studeni 2010 at 07:46 |
||
Hm, bok!
Evo, da i ja tu napišem nešto,i to ne samo zato jer sam vidio da je Zoki reko da ce dat neke popuste vec zbog toga što sam se opet zaoblio i ne sviđa mi se to, pa bi mi dobro došli savjeti nekakvi, trening, prehrana (kako zatomit želju za junkom...) i tako. Ajmo sad: Dob: 28, skoro pa 29 god Visina: š77 (iako kucno mjerenje kaže š75 Težina: 75,5 kg Struk: 83 cm Prema onom kaliperu, skinfold je š4mm = cca š6% bodyfat Nešto o meni: iako je vecina tu "doma" u sportu to kod mene nije slucaj. Jest da sam tamo negdje do š3-š4 godine igrao nogomet s ekipom, košarku i sve te nekakve sportske aktivnosti, nikad se nisam aktivno bavio nekim sportom a onda sam krajem sedmog razreda otkrio PUNK i tu su i stale te aktivnosti. Onda je u prvom srednje bila ta glupa operacija slijepog crijeva zbog koje sam skoro umro. Nepažnjom doktora se sve zakompliciralo i dobio sam sepsu, izrezali mi trbuh pošteno i sad imam ožiljak od š5 cm s desne strane koji me još dan danas zna muciti, a ne mogu baš mjeriti skinfold s te strane . Nakon tog sam manje više prestao s bilo kakvim sportskim aktivnostima, dobio sam trajnu ispricnicu sa tjelesnog (mogao sam trcati, plivati i to al neke zahtjevnije vježbe nisam morao raditi). I tak su godine prolazile, ja sam vjecito bio po nekim svirkama, šta nastupao šta gledao, vjecito pripit itd itd. Tak je bilo i na faksu, cudo da sam ga uspio završit. Imao sam na faksu debelu i mršavu fazu. Prvo sam se udebljao na nekih 80+ kg, imao vece s*** od cure, nosio trenirke, jeo bureke itd itd. Došao kuci na ljeto a stara umrla od smijeha kad me vidila. to ljeto sam se u Puli na Monte Paradisu otrovao vodom!!!! Vodom, kvragu! I smršavio sam 20 kg u 2 mjeseca. Sad sam odužio polako pa eto, treniram u teretani on/off vec neke 3 godine i pomaka u snazi, mišicnoj masi i sve to definitivno ima, al nikak da istreniniram karakter da ne đamkam toliko. šteta da nemam neku sliku od prije pa da usporedite sami. Tu da napomenem da je puno veci napredak došao pred nekih 2-3 mjeseca, kad sam poslušao sonera i poceo raditi upper/lower split. Modificirani 4 day upper/lower koji se nalazi dolje u linku. Tu sam samo periodišno jednu vježbu zamjenio slicnom i bilo je super. Sad sam malo prestao s tim, al isto radim upper/lower al sa 5-7 ponavljanja sa vecim opeterecenjima. šta još? Jelovnik. Moj jelovnik bi bio po PS-u ko i kod vecine da nisam slab na te neke slane. Bez slatkog mogu, al mi burek miriši, pizza, a cura me stalno sprda da budem muško i jedem sve. Tipican moj dan ide ovak: 3 jaja + caša mlijeka i multivitamin sendvic s purecim prsima i jogurt 0,9% neko meso i tjestenina, riža puno rijeđe i salata, ponekad krumpir PWM (treniram oko š7-š8 sati) meso ili riba + povrce i neki izvor masti, orašasti plodovi ili malo sira i ako ne zaspim prije posni. Ali tu cesto uleti neka kifla, piroškica, itd itd itd. A sad i dolazi vrijeme kad cemo više jesti a i piti. Želio bi nekak ostat na ovoj kilaži, i ne bi htio bit istesan ko apolon, samo bi volio malo izgubit ovu škembicu, spojlere koji se naziru na slici i tak. Svaki savjet je dobrodšao, a na svako pitanje odgovoram! koje nije preosobno. Slika s leđa bude kad me Zika slikne! split Edited by mesek |
|||
will smoke your weed for food!
|
|||
Mini me
Mixa shakeove Joined: 19 Travanj 2010 Location: Miami Status: Offline Points: 685 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
you stole moj naslov
a, juh, ona operacija gadno zvuci. anyway, good luck!! |
|||
Obstacles are what you see when you take your eyes off your goal.
Stay focused. |
|||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
da, tek sam kasnije skužio. zamolit cu moda da promijeni u nešt drugo.
hvala |
|||
|
|||
Mini me
Mixa shakeove Joined: 19 Travanj 2010 Location: Miami Status: Offline Points: 685 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ma jok, netribaš
šalim se ja |
|||
Stay focused. |
|||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ocit nedostatak samokontrole!
Ja sam mislila da se ti još uvijek ljutiš na mene jer sam te prozvala Zagorcem I da je ovo neki film, ove slike bi bile primjer gafa - gdje je nestao kišobran s prve slike šalu na stranu, svašta si prošao, sad nastavi s tim treninzima...to ce ti decki bolje znat rec Ja bi te poslala na tacfit da se mene pita, zato Nisam strucnjak za nutricionizam i možda griješim, ali - jaja i mlijeko mi nikako nisu dobra kombinacija na ovaj nacin jer mlijeko bi bilo bolje pit zasebno zbog probave, mislim, inace je normalno da se to dvoje miješa, ali na ovakav nacin mlijeko ne dopušta da se željezo iz jaja apsorbira u tijelu/ isti razlog zašto se zelenjava ne bi trebala kombinirat s jogurtom, vrhnjem, cim vec... Jel jedeš voce? Nisi tu ništa spomenuo, pa možda si zaboravio... I taj junk, negdje je tu vec napisano da jedna piroška ima 300kcal, a da ne spominjem onu ustajalu mast na kojoj se sigurno prži, sve to pomalo utjece... Probaj si zamijenit tjesteninu s rižom, najbolje smeđom rižom... Edited by zika |
|||
LiveStrong
|
|||
mesek
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ova druga slika je od sinoc.
Vidiš, ovo za jaja i mlijeko nisam znao. Voce jedem, u prijepodnevnim satima, a popodne samo jabuku ako vec moram. što se junka tice, znam da mi je to slaba tocka. Zato više ne kupujem ništa jer bi kodkuce stalno bio u iskušenju. Al šta, kad mi dođe pa pojedem tepsiju pice za dorucak |
|||
|
|||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Dakle, mi u Puli smo te iscijedili 20kg vodom. Morat cu na Monte Paradiso Salu na stranu al ni jedna ni druga okolnost nisu ugodne al su te zasigurno "ojacale". |
|||
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
|||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Kad ce ti biti stvarno stalo, stvarno, stvarno, stvarno stalo do toga da želiš uciniti sa svojim tijelom nešto iznad prosjeka, onda ne buš pomanđal tepsiju pizze za dorucak jednom u 6 mjeseci si to moš dopustit, al jednom |
|||
LiveStrong
|
|||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
To je to Zika, bravo! |
|||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
A vi gledate ko babe sve sam ne ono kaj treba.....vi i ta razbacana roba, prvo Zika, sad ti |
|||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
a ostalo.. osim podrske ne mogu napisat vise. nisam elokventna al zato si ti tu |
|||
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
|||
zika
Post Options
Thanks(0)
|
||
ženska boljka, štaš primjecujem i razbijeno staklo tu... ma dobro, necemo više vas zezat za neurednost i ic u offtopic s tim... I promise Edited by zika |
|||
LiveStrong
|
|||
Mini me
Post Options
Thanks(0)
|
||
kao, to je loše šta mi gledamo više od tijela? zna se da žene nisu površne (bar vecina ) |
|||
Stay focused. |
|||
zika
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma, ok je, al bzvz mi je da spamamo ovu temu s tim...precerale smo
|
|||
LiveStrong
|
|||
mesek
Post Options
Thanks(0)
|
||
zika, the food nazi!
sam vi caskajte a ogledalo je razbijeno jer sam SAM cistio |
|||
|
|||
mesek
Post Options
Thanks(0)
|
||
s ovim se moram složiti... krenem ja dobro, ne đankam po 2-3 tjedna i onda, paf... puknem i pojedem sve šta mi se nađe na putu ili padne na pamet |
|||
|
|||
Post Reply | Page 123 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |